Romana Panić
Dejan Briza/Alo!

 

Romana Panić

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!
Vesna

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza
Prodavnica

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

- Ranije je stalno odlazila u prodavnicu po namirnice, tu dole na uglu i sretale smo se. Bila je fina, ljubazna, nasmejana. Čitala sam u novinama šta se desilo... Šta da vam kažem? Strašno je sve to, nikada ne bih rekla da je za tako nešto sposobna - rekla je Vesna i pokazala nam zgradu u kojoj Romana ima stan.

Tu smo zatekli Milivoja, koji nam se predstavio kao upravnik zgrade, te nam je otkrio kada je poslednji put sreo pevačicu.

Milivoje / upravnik zgrade

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

- Nisam je video od pre korone. Bila je ovde za Božić i pravila je žurku, koja je trajala do 5 ujutru. Bunile su se i komšije i hteli su da zovu policiju... Muzika je bila glasna, ona je pevala, verovatno pod dejstvom alkohola - rekao nam je na početku razgovora ljubazni gospodin, te dodao da je u garaži i dalje parkiran „pežo“ italijanskih tablica, koji je vozio pevačicin dečko Filip, s kojim je uhapšena u Australiji. Kako nam je komšija Milivoje objasnio, budući da mu je posao da brine o održavanju zgrade, pevačica mu nikada nije dala novac za održavanje.

Milivoje / upravnik zgrade

Dejan Briza

 Foto: Dejan Briza

- Nikada nije platila ništa. Čak ni račune od stana ne plaća. Zatekao sam pre par dana gomilu računa na njenim vratima- kaže on.

- Taj mladić sa kojim je u vezi je mlad, crn i lep, dolazio je tu stalno, uvek je bio ljubazan i fin. Iz životnog i radnog iskustva znam da su najveći prevaranti i kriminalci, ljubazni i fini ljudi. Takva je i ona bila. Nasmejana, pristojna - kaže Milivoje, penzionisani policijski pukovnik, dok je njegova supruga Rada sa terase iz prizemlja sve vreme slušala naš razgovor.

Rada

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

- Mnogo mi je žao što se to desilo, što se obrukala i što su je uhapsili. Nikada prema meni nije bila neljubazna niti arogantna - dodala je Rada dok je čistila terasu, koja se nalazi tik ispod Romanine.

Podsećanja radi, Romana Panić i njen dečko Filip Mrkajić uhapšeni su pre nekoliko dana u Brizbejnu, u Australiji, zbog krađe. Oboje su, nakon priznanja krivice, dobili po 12 i 14 meseci zatvora, a osim toga, moraće i da vrate novac koji su protivpravno prisvojili. 

Pročitajte još:

 

Komentari (3)

baron

28.06.2020 11:12

Pošto se radi o uglednoj estradnoj umetnici treba joj pokriti dugovanja,poslati avion po nju da je vrate u zemlju i dodeliti joj penziju zaslužnog gradjanianSrbije.

Petarleskovac

28.06.2020 12:22

Bas ste nasli koga da pitate,komsije,koliko tu ima dobrih komsija toliko ima.i losih,i uvek cete naici na neke zlobne koji nekom zavide

Zaboravio

28.06.2020 16:33

da samo doda znao sam ja ili bili su mi odmah ,,,I vi ste nasli dezurnog pljuvaca da pitate ili zivu kameru.