Romana Panić
Alo.rs
Romana Panić

YouTube/printscreen

Romana Panić, Foto: YouTube/printscreen

Naime, kako nam je otkrio izvor blizak njenoj porodici, otkako je osuđena na 12 meseci zatvora, pevačica odbija da jede i time ozbiljno ugrožava svoje zdravlje, budući da od svoje 15. godine boluje od dijabetesa tipa 1.

- Romanino hapšenje izazvalo je veliki šok među njenim najbližima, ali i među prijateljima, budući da je niko ni u ludilu nije povezivao sa kriminalom. Krađe koje su ona i njen partner Filip počinili bile su udarna tema u svim australijskim medijima, a Romana je bila svesna da će vest o njenim kriminalnim radnjama brzo doći i do Srbije - kaže izvor blizak pevačici.

Romana Panić

printscreen

Romana Panić, Foto: printscreen

Otkako je osuđena na zatvorsku kaznu ne napušta je griža savesti, koja se meša sa tugom i stidom jer je svojim postupkom bližnje stavila na stub srama. Zbog svega toga je pala u tešku depresiju, pa malo jede i još manje spava. Ako i nešto pojede, to nije dovoljno, budući da se godinama bori sa dijabetesom - objašnjava izvor i ističe da je pevačicino stanje sve gore.

- Sve do sada se nije desilo da ugrožava svoje zdravlje, to joj je bilo na prvom mestu. Time je jasno koliko su zatvor i javna osuda uticali na nju. Jedino o čemu razmišlja su njeni najbliži, a strah da će je se svi odreći samo pogoršava njeno stanje. Ako i zaspi na nekoliko sati, zaspi u suzama. U suzama se probudi i sve je slabija. Previše je vezana za porodicu i svesna je da će teško nadoknaditi bol koji im je nanela - priča izvor i otkriva da najbliži na sve načine pokušavaju da je ohrabre.

 

 

 

Komentari (2)

SRB-in

29.06.2020 10:08

Bas sam se sad nasekirao

Eto!

29.06.2020 16:14

Vezi, pa kljukaj. U cemu je problem?