Rođak Romaninog dečka otkrio celu istinu o kontroverznom paru: "Filip je bio omiljen u gradu, svi smo šokirani ovim što se dešava!"

Pevačica i njen partner Filip Mrkajić uhapšeni su u Brizbejnu zbog skidanja novca sa bankovnih računa!

Romana Panić
Foto: Printscreen

Pevačica Romana Panić i njen partner Filip Mrkajić uhapšeni su u Brizbejnu i osuđeni na 12, odnosno 18 meseci zatvora zbog skidanja novca sa bankovnih računa sofisticiranim mehanizmom koji se ugrađuje u bankomate.

Izvor iz Filipove porodice, nam je otkrio šta je prava istina o Romani i Filipu.

- Prvo Filip nije nikakv biznismen - počeo je da priča član Filipove familije.- Niko se sa njima ne čuje sem nas, tako da sve ovo što čitate ovih dana da su izvori bliski pevačici ili njemu, nisu istiniti. Filip je bio normalan dečko, poznat u gradu, duhovit, šarmantan, nasmejan i omiljen u društvu.

Romana Panić
Foto: YouTube/printscreen

Za njega su svi imali samo lepe reči, šta se dogodilo u međuvremenu samo on zna. Jednoga dana je odlučio da ode jer s eposvađao sa nekim u Beogradu, razočarao se. On je studirao u Italiji, poznavao je jezik i zemlju odlično, pa je zbog toga odlučio da se vrati tamo i započne život.

Već pet godina živi u Italiji i tamo je u međuvremenu imao čak i verenicu. Sa Romanom je u vezi oko dve godine, i nije istina da se razveo od žene zbog nje.Tačno je da ima dvoje dece, ali to što pričaju da je ostavio ženu zbog pevačice je samo jedna laž u nizu. Romanu nismo upoznali, dolazili su retko, ali kada bi odlučili da posete svoje roditelje ona bi odlazila kod svojih, a Filip kod svojih.

Romana Panić
Foto: Alo.rs

Svi smo šokirani ovim dešavanjima. Nikada nismo primetili ništa čudno, niti smo posumnjali da bi on to nekada mogao da uradi. saznaćete šta je istina kada se Filip vrati u Srbiju.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi