MISTERIOZNA SMRT Retko ko zna da je Šaki Polumenti preminuo brat, tuga do neba!

Dirljiva priča!

Šako Polumenta
Šako Polumenta, Foto: pintscreen

Mnogi misle da su Šako i Dado Polumenta braća, a malo je poznato da je Šako zapravo Dadov stric i da je Šakov rođeni brat pokojni Sabahudin Sapko Polumenta, koji je bio "žestok momak" i njegova smrt se dogodila pod "velom tajne".

- I noćas ja da poludim, sve na kocki izgubim, i kad se dobro napijem, a boli me to što nemam brata rođenog i druga pravog i poštenog da mi leđa čuva kad meni teško je - stihovi su dueta koji su otpevali Šako Polumenta i Dona Ares.

 

- Ta pesma me dotiče zbog toga što sam izgubio brata koji je vodio buran život, voleo kocku i tako dalje. Dok je Sapko bio živ, bilo ga je u svakoj mojoj pesmi. Sada mi se čini da ga ima u gotovo svakoj mojoj rečenici - izjavio je Šako svojevremeno.

Prošlo je šest godina otkako je misteriozno umro Sabahudin Sapko Polumenta, rođeni brat popularnog Šaka, i jedan od žestokih momaka u crnogorskom delu Sandžaka.

 

O razlozima smrti svašta se pričalo. Od toga da se Sapko predozirao, preko toga da je otrovan, pa do toga da je nasilno ubijen...

Šako Polumenta
Šako Polumenta, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Ono što se manje zna jeste da je Sapko Polumenta bio jedan od najefektnijih igrača crnogorske tajne policije pod komandom Zorana Lazovića.

Mada šapatom, Sandžaklije iz Bijelog Polja pričaju "da je Sapko posebno dobro odrađivao posao za Lazovića kod prodaje oružja određenim Bošnjacima, tako što bi im prodao oružje, a onda poslao tajnu policiju da im po brojevima traži da predaju oružje". Sapkova smrt je ostala misterija, pominje se i navodna osveta Lazovića i službe.

Karići i Marići uživali na JAHTI! Dok jedan par razmenjuje nežnosti, on se nervira jer ne zna gde mu je žena! (FOTO)

AUTOR: Danijel Rakočević DATUM I VREME: 16.08.2019. 13:47 Zaljubljeni kao prvog dana... Milanka i Bogoljub Karić, Foto: Alo! Bogoljub Karić i Milomir Marić tradicionalno zajedno provode leto na Crnogorskom primorju, a naš paparaco uhvatio ih je tokom jednog sunčanog popodneva dok su se spremali da se na luksuznoj jahti otisnu na pučinu.

 

Ono što je zasigurno istina jeste to da je i Šakov estradni uspeh i te kako imao potporu brata Sapka i Lazovićeve službe jer mediji su tada po zadatku pravili i zvezde. Lazoviću se nije smelo reći "neću".

BONUS VIDEO:

Sladja iz "Parova": Zetu Elvinu ću platiti prvu pesmu, ali pod jednim uslovom!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi