Relja Popović
Alo.rs
Vesna Zmijanac

Screenshoot Youtube

Vesna Zmijanac, Foto: Screenshoot Youtube

Poznata pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac ne propušta priliku da istakne koliko uživa u vremenu koje provodi sa svojom unukom. Kako kaže, uloga bake najviše joj prija, toliko da joj ni emotivni partner nije potreban.

- Kad sam sa njom, uglavnom joj kuvam ono što najviše voli ili se šminkamo. Neki dan je napravila od babe klovna - uzela je jarko crven karmin i ispisala me skroz. Spektakularno je tražila majku da vidi kako je ona mene našminkala i onda smo morale da napravimo i snimak - kroz osmeh kaže ponosna baka i dodaje da sa unukom uvek proživljava zanimljive situacije:

Vesna Zmijanac

Alo!/Rajko Ristić

Vesna Zmijanac, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Sakrila sam sve čokolade i slatkiše u kući od nje. Međutim, ima jedna stoličica sa stepenicama za pranje prozora, ona je to provalila, popela se i našla gde sam sakrila slatkiše. Vidim, nešto se umirila, nešto čudno se događa, pošto se Rea ne gasi ni sekundu. Kad pogledam, ona je pronašla sve čokolade, uredno ih složila ispred sebe i sve strpala u usta. Ja joj onda kažem da smo gotove obe kad joj majka dođe, a ona ne da čokolade da sklonim. Na kraju sam ih ipak sakrila da ne vidi Nikolija - šaljivo kaže Vesna.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Iako se spekuliše da Vesna i njen zet, reper Relja Popović nisu u dobrim odnosima, jer se on seli sa Nikolijom i Reom iz njenog stana, pevačica ovakve navode demantuje.

Relja i Nikolija

Alo.rs

Relja i Nikolija, Foto: Alo.rs

- Relja i ja se obožavamo. To što svi misle da samo u svađi jer se oni sele iz mog stana, nije tako. Mi nikad i nismo živeli pod istim krovom. Normalno je da hoće da kupe svoj stan kad ga nemaju i da budu sami. Šta mi imamo da se raspravljamo, deca su deca, unuci su unuci i tu nema mnogo rasprave. Kud koji, mili moji i svako ide gde voli - kaže Zmijanac.

Pogledajte BONUS video:

LETELO PERJE Vesna Zmijanac progovorila o svađi sa Lepom Brenom!