Razvode se Mile Kitić i Marta Savić?! Komšije progovorile o životu slavnog para

Mediji spekulišu o njihovom razvodu, a evo šta je prava istina

Mile Marta
Foto: Rajko Ristić/Alo.rs

Komšije otkrivaju da ne veruju u najnovije priče o razvodu estradnjaka, a da se pevački par u kraju gde žive ponaša kao da nisu poznate ličnosti. Njihovu ćerku Elenu, pak, najmanje viđaju.

U medijima su se pojavila priče da se pevač Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić navodno razvode. Pevačica je od početka pandemije u Dominikanskoj Republici. 

- Sretala sam ih često ovde, međutim, sada ređe. Mile je pre neki dan prošao ovuda, ali Marte nema mesecima. Čitala sam u medijima da je otišla na neko putovanje. E ako se do sada nisu rastali, neće sigurno jedan pevačicin odmor da im pokvari planove. Vidi se da se vole i da su zaljubljeni - smatra komšinica iz obližnje trgovinske radnje, koja je poželela da ostane anonimna.

Mile Kitić
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Još jedna komšinica ih je nahvalila:

- Sjajne su komšije, uvek se fino jave i vedrog su duha.

Jedan od majstora koji radi na obližnjem gradilištu kaže da je video Mileta pre neki dan.

- Prošao je tu nekoliko puta. Najnormalniji čovek, kao da uopšte nije poznat. Došao je iz Hrvatske, tako da ga malo pa malo sretnemo. Ten mu je preplanuo, vidi se da je uživao tokom putovanja - izjavljuje za Super TV građevinac iz komšiluka.

S obzirom na to da se u blizini nalazio i frizerski salon, dve ljubazne devojke istakle su da često viđaju njihovu ćerku Elenu.

elena kitić
Foto: Instagram/Printscreen

- Elena često prolazi ovuda, čini nam se da je vozila neki namunjeni džip, ali nismo sigurne. Marta često šeta bez šminke kada je tu i bude u opuštenom izdanju. Mile stalno u ruci nosi novine i ide do prodavnice da kupi namirnice. Priče o razvodu nisam čula, tako da ne mogu to da tvrdim - govori jedna od devojaka, dok se druga nadovezuje.

- Nisam toliko obraćala pažnju, ali da, sretnem ih. Isto sam videla Kitića kako nosi kese iz prodavnice, dok Elenu stvarno nisam imala prilike da ugledam. Volim njenu muziku i često je slušam, ona je pogotovo sada popularna.

Da li mislite da će slavni par razvesti?

Ukupan broj glasova: 156

  • Da, svakako!: 22% (35)
  • Ne, nikako!: 78% (121)

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi