Ana Nikolić i Rasta
Rajko Ristić/Alo!
Ana Nikolić i Rasta

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

"Rasta i Ana su u super odnosima, ali nju je iznenadilo to što je tražio da ide sa ćerkom na more. Ipak je dete malo, on je muškarac, prenaporno radi i očekivala je da se posveti sebi. Naravno razmišljala je kako će se snaći, ali kada je rekao da bi poveo dadilju, bez razmišljanja mu je dala saglasnost", kaže izvor i dodaje:

"Rasta je prvo planirao da odu u Crnu Goru jer je bliže, ali onda je shvatio da je bolje da krenu kolima za Grčku. U Crnoj Gori ga svi poznaju i saletali bi ga, a ovamo će imati privatnost i niko neće juriti njega ni dete."

Stefan Đurić Rasta

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Njih dvoje sada uživaju, svaki dan su na plaži, a Ana je sa ćerkom redovno na vezi. Za to vreme ona ima gomilu stvari da završi, jer već u septembru izbacuje svoju prvu pesmu posle duže pauze.

Inače, Ana se na svom profilu na Instagramu hvali kako je opet smršala i ponovo izgleda kao nekada, ali priznaje i da je sada ozbiljno navučena na teretanu, što nije nimalo loše. Bolje nego na slatkiše ili šampanjac.

Stefan Đurić Rasta

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

BONUS VIDEO:

Siniša provalio u stan i izbacio Draganu i sina

 

Ana i Rasta posle razvoda dele ĆERKU, ali ona nikad ne ide sama! Uz nju idu ONI!

AUTOR: Svet/R.J. DATUM I VREME: 13.07.2019. 17:43 Ravnopravno... Foto: Rajko Ristić/Alo! Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić starateljstvo nad ćerkom ravnopravno dele. Iako veći deo nedelje dete provodi sa Anom, i ureper podjednako učestvuje u odgajanju Tare, pa određenim danima uzima svoju mezimicu.