Rasta
Alo!
Rasta

Alo!

Rasta, Foto: Alo!

Kako se navodi reper kom je u stanu 3. novembra pronađeno 600 grama skanka, poseduje još narkotika,o tome je odmah obaveštena policija.

-Oduzeta mu je droga i on je smešten u grupnu ćeliju.

Rasta se branio da koristi samo marihuanu:

Stefan Đurić Rasta

Rajko Ristić/Alo!

Stefan Đurić Rasta, Foto: Rajko Ristić/Alo!

-Ja sam umetnik i već dugo koristim marihuanu, a i njen sa promoter i smatram da treba da se koristi kao lek. Nikada ranije kod sebe nisam posedovao ovoliku količinu marihuane, ali mi se jednostavno ukazala prilika da je nabavim, a zbog situacije sa koronom sam želeo da se obezbedim , rekao je on navodeći tvrdnje da nikada nije koristio neku drugu drogu.

Određen mu pritvor

- Posle saslušanja u Višem tužilaštvu, sud mu je odredio pritvor do 30 dana i on je prebačen u CZ. Kao i kod svih pritvorenika koji se dovode, na prijemnom odeljenju urađen je detaljan pretres repera. Na zaprepašćenje zatvorskih stražara, kesica sa belim prahom otkrivena je u njegovom novčaniku.

Nartkotici u mašini:

Reper je u tužilaštvu navodno kazao i da je policajcima pokazao gde skriva drogu. Manja količina mu je bila u donjem vešu, a veća veš u vaše-mašini. Međuti, policajcima tada nije rekao da kod sebe ima i kokain.

-Kada me policija uhapsila, sarađivao sam. Odveo sam ih u stan u kojem neprijavljeno boravim i pokazao im mesto gde se ova droga nalazi. Nabavio sam je početkom septembra, nekih 700-800 grama. Nikome nisam davao na korišćenje. Radi svoje bezbednosti i bezbednoszi svoje porodice, ne želim da otkrijem od koga sam kupio drogu. Ne sećam se tačno koliko sam je platio, ali ilo je oko 2.000 evra.

Rasta

Youtube/Printscren

Rasta, Foto: Youtube/Printscren

Kokain koji je pronađen kod Raste poslat je na veštačenje.

-Nadležni sud i tužilaštvo. koji već vode istragu protiv njega zbog sumnje da he trgovao drogom, obavešteni su da je kod njega pronađena mala količina bele praškaste materije za koju se veruje da je kokain.

Rasta

Nenad Vujanović

Rasta, Foto: Nenad Vujanović

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

But

14.10.2020 12:03

Ovaj mora da bude nagradjen od Mitrovica

lili

14.10.2020 12:11

Dovoljno ga je samo pogledati, i sve je jasno...vidi se da nije sav svoj. A ni ona Ana nije tačna, kad je mogla sa njim. Ni ona bolja nije, puna je poroka. Vidi se da se nekontrolisano ponaša kad je pod dejstvom alkohola, i ko zna čega još. Našla krpa zakrpu.

Poklapanje

14.10.2020 15:46

Kada pokušam da zamislim kako izgleda tipična budaletina, baš nekako ovako izgleda.

Maja

15.10.2020 22:56

@Poklapanje - A bolje da ne pokusavamo da zamislimo kako ti izgledas!!?? To kako Rasta izgleda i sta je postigao i sta sve ima, ne da ne mozes da zamislis, nego je totalno van tvojih intelektualnih mogucnosti!!