Rasta uneo KOKAIN u zatvor, deo sakrivao u donjem vešu!

Kurir/Alo.rs/M.A | vip 2020-10-14 09:06:50 2020-10-14 09:06:50

Bez stida i srama...

Alo!

Kako se navodi reper kom je u stanu 3. novembra pronađeno 600 grama skanka, poseduje još narkotika,o tome je odmah obaveštena policija.

-Oduzeta mu je droga i on je smešten u grupnu ćeliju.

Rasta se branio da koristi samo marihuanu:

-Ja sam umetnik i već dugo koristim marihuanu, a i njen sa promoter i smatram da treba da se koristi kao lek. Nikada ranije kod sebe nisam posedovao ovoliku količinu marihuane, ali mi se jednostavno ukazala prilika da je nabavim, a zbog situacije sa koronom sam želeo da se obezbedim , rekao je on navodeći tvrdnje da nikada nije koristio neku drugu drogu.

Određen mu pritvor

- Posle saslušanja u Višem tužilaštvu, sud mu je odredio pritvor do 30 dana i on je prebačen u CZ. Kao i kod svih pritvorenika koji se dovode, na prijemnom odeljenju urađen je detaljan pretres repera. Na zaprepašćenje zatvorskih stražara, kesica sa belim prahom otkrivena je u njegovom novčaniku.

Nartkotici u mašini:

Reper je u tužilaštvu navodno kazao i da je policajcima pokazao gde skriva drogu. Manja količina mu je bila u donjem vešu, a veća veš u vaše-mašini. Međuti, policajcima tada nije rekao da kod sebe ima i kokain.

-Kada me policija uhapsila, sarađivao sam. Odveo sam ih u stan u kojem neprijavljeno boravim i pokazao im mesto gde se ova droga nalazi. Nabavio sam je početkom septembra, nekih 700-800 grama. Nikome nisam davao na korišćenje. Radi svoje bezbednosti i bezbednoszi svoje porodice, ne želim da otkrijem od koga sam kupio drogu. Ne sećam se tačno koliko sam je platio, ali ilo je oko 2.000 evra.

Kokain koji je pronađen kod Raste poslat je na veštačenje.

-Nadležni sud i tužilaštvo. koji već vode istragu protiv njega zbog sumnje da he trgovao drogom, obavešteni su da je kod njega pronađena mala količina bele praškaste materije za koju se veruje da je kokain.

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više