Stefan Đurić Rasta
Instagram
Stefan Đurić Rasta

Instagram

Foto: Instagram

Stefan Đurić Rasta godinama ne krije da konzumira marihuanu! No, da je baš toliko "zagrizao", tek sada smo mogli i da se uverimo.

Rasta je objavio set fotografija na kojima se vidi kako provodi vreme sa ćerkicom Tarom na mini-bazenu postavljenom na terasi njegovog stana, dok se na stočiću iza njihovih leđa nalazi pepeljara u kojoj se nazire tek pripremljen džoint.

Reper je sunčan dan iskoristio da se baškari u bazenu, a vreme sa ćerkicom očigledno mu nije bilo dovoljno za opuštanje, pa se bacio na pripremu i konzumiranje marihuane.

Stefan Đurić Rasta

Instagram

Foto: Instagram

Osim činjenice da ne mari za bezbednost i zdravlje svog deteta, odavno je jasno da repera ne plaši ni zakon ove države po kojem je zabranjeno posedovati i konzumirati lake i teške droge u koje svakako spada marihuana.

Ono što je dodatno zabrinjavajuće jeste činjenica da njegovim porocima čak ni bivša žena Ana Nikolić nije uspela da stane na put, a ako je verovati bliskim ljudima iz njihovog okruženja, opijati su ga i koštali braka.

Kako su tada pričali prijatelji bivših bračnih partnera, Nikolićeva je zabranila Đuriću da konzumira marihuanu u porodičnom domu, ali ga to nije preterano zanimalo, pa je u jednom trenutku osvanuo snimak na kojem se moglo videti da Rasta puši travu u blizini tek rođene bebe.

Objašnjavajući svoje postupke, reper je i tada jasno pokazao da ne shvata ozbiljnost situacije u koju stavlja svoju ćerkicu.

Stefan Đurić Rasta

Instagram

Foto: Instagram

- Propagiram i promovišem travu zato što ja znam da to jeste dobro, u kojoj meri je dobro, kad je dobro i za šta je dobro. Iskreno, uvek ću više voleti da moja ćerka drži džoint u ruci, a ne flašu votke. Pre bih izabrao da puši marihuanu, a ne da pije alkohol - izjavio je povodom cele situacije reper pre nešto manje od dve godine za jednu televiziju.

Čini se da Rasta stavlja sebe iznad zakona koji važi u Srbiji, a koji kaže da bi mogao provesti između tri i 12 godina u zatvoru zbog krivičnog dela protiv zdravlja ljudi. Dokaza protiv njega svakako ne manjka.