Rasta
Foto:Instagram printscreen/stefa
Rasta

Instagram/printscreen

Rasta, Foto: Instagram/printscreen

Iako je vest o hapšenju poznatog repera mnoge iznenadila, policija je već mesecima držala popularnog repera na posebnim merama, pratila svaki njegov korak i tajno snimala njegove telefonske razgovore, ekskluzivno saznaje "Alo!".

- Rasta već dugo javno propagira da konzumira marihuanu i to nije moglo da ostane neprimećeno. Mislio je da mu zakon ne može ništa dok god lake droge koristi u lične svrhe, pa se nije nimalo plašio. Ipak, policiji nije promaklo njegovo bezbrižno ponašanje, snimci i fotografije marihuane koje je redovno objavljivao, zbog čega je policija obratila posebnu pažnju na njega - kaže izvor koji navodi da je Rasta na početku bio vrlo obazriv.

Ana prekinula odmor zbog Tare!

Ana Nikolić

Instagram

Ana Nikolić, Foto: Instagram

U trenutku dok je Rasta davao iskaz pred sudijom, njegova bivša supruga, pevačica Ana Nikolić, vreme je posvetila njihovoj ćerki. Ana je objavila fotografiju sa Tarom na kojoj se vidi kako provodi vreme sa svojom naslednicom.

- Neće da se slika. Na koga li je - našalila se Ana u komentaru uz fotografiju. Inače, Ana je u trenutku kada je njen bivši suprug uhapšen bila na odmoru, ali se vrlo brzo vratila kako bi preuzela brigu o detetu.


- Iako su se trudili da detaljno isprate svaki Rastin sumnjiv poziv, on nije odavao značajne informacije. Posle nekoliko meseci uzaludnog truda, policiji se posrećilo. Rastu je na dan hapšenja pozvao blizak prijatelj i pred kraj višeminutnog razgovara mu rekao da ponese "salaticu". Iskusnim ljudima iz policije bilo je sasvim dovoljno to što su čuli reč "salatica" koja na ulici označava marihuanu, pa su krenuli u akciju. Sačekali su da reper napusti stan, pratili ga i na kraju uhapsili sa drogom - navodi izvor i otkriva da je hapšenje popularnog repera samo početak.

- To što je Rasta uhapšen samo je znak da policija dobro radi svoj posao i u tom smeru će nastaviti i u narednom periodu. Borba protiv narkomanije je veliki zadatak sa kojim se naša policija ozbiljno uhvatila ukoštac, a Rastino hapšenje je samo vrh ledenog brega - zaključuje izvor za "Alo!".

Pročitajte i:

 

Komentari (1)

douka

05.10.2020 13:37

Nasli mu 5 grama? U nekim zemljama bi vam se smejali zbog toga.Ovo ima samo u Srbiji i verovatno u Saudijskoj Arabiji ili Indoneziji.