ISPLIVAO GLAVNI DOKAZ Rasta oslobođen svih tužbi za napad na Loku! Najviše se izblamirala njegova žena, sve otkriveno!

Rasta traži nadoknadu...

Stefan Đruić Rasta
 Foto: Marko Metlaš/Alo!

Postupak protiv Raste i još četvorice muškaraca za nasilničko ponašanje vodio se pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu, koji je početkom marta ove godine doneo oslobađajuću presudu. Na tu presudu uložena je žalba, koja je, prema rečima Rastinog advokata Borivoja Borovića odbijena, te je juče Viši sud u Beogradu potvrdio oslobađajuću presudu. On dodaje da su oslobođeni i ostali okrivljeni u ovom postupku.

Rastin advokat Borivoje Borović ispričao je njihovu stranu priče.

"Ovo je bio jedan fingirani postupak kojim je Slobodan Nešović pokušao da izbegne obaveze koje je nesporno utvrđeno na sudu imao prema Stefanu Đuriću. Nime, dugovao mu je najmanje 300.000 evra iz autorskih prava, objavljivao je njegove pesme bez saglasnosti autora ,ali je dugo izbegavao i ignorisao okrivljenog Rastu. Kada je otišao na razgovor u njegove poslovne prostorije, Loka je isenirao da je napadnut, počeo je da beži, sapleo se na neke stepenice i onda je tvrdio da je tučen od strane smaog Raste i njegovoih prijatelja, Doveo je na suđenje više od 20 svedoka koji su svi bili zaposleni u njegovoj firmi i koji su, na njegovu žalost, davali različite izjave na iste okolnosti. Posebno se izblamirala njegova supruga, koja je tvrdila da je bila na licu mesta, teretila je Rastu, al' su je demantovali drugi svedoci. Najgore što se desilo u ovom predmetu jeste da je lekarska dokumentacija koju su veštačili veštaci se pokazala kao netačna, jer veštaci medicinske struke su utvrdili u samom suđenju da način kako je zadobijao udarce rukama i nogama , a opisao ga je oštećeni, prosto se ne uklapa u medicinski stav. To jest, veštak je demantovao da je Loka zadobio bilo kakve telesne povrede", ispričao je Rastin advokat za "Blic" i objasnio je pojedinosti:

"Na kraju, izveden je kao dokaz i video zapis koji je postojao u poslovnim prostorijama Loke, na koji se on pozivao više verbalno, ali kada ga je sud izveo kao dookaz, vidi se da prosto on mirno izlazi iz te postorije, da ga niko ne napada, ni Rasta ni ostali pa je i to io jedan od dokaza koji je proizveo oslobađajuću presudu."

JOŠ JEDNA NESREĆA! Anin i Rastin kum se kretao nekontrolisanom brzinom, automobil potpuno smrskan!

Stefan Đurić Rasta
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Rasta će preduzeti mere i tražiće u parničnom postupku da mu se nadoknade svi troškovi zbog suđenja, dodaje Borović.

Sa druge strane, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Slobodanom Nešovićem Lokom i da čujemo njegovu stranu priče ali se nije javljao na telefon do trenutka objavljivanja ovog teksta.

BONUS VIDEO:

Zavirite na imanje dečka Aleksandre Subotić! Sve puca od luksuza!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi