RASKRINKANI Rasta i Ana ponovo zajedno! Ovo je dokaz njihovog POMIRENJA (FOTO)

Čuva mu leđa.

Ana Nikolić i Rasta
Ana Nikolić i Rasta, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Marko Nikolić, rođeni brat pevačice Ane Nikolić, ponovo sarađuje sa njenim mužem Stefanom Đurićem Rastom! Naš paparaco ih je uslikao na jednom prestoničkom događaju, gde su došli zajedno i nisu se razdvajali.

 

Kako je Alo.rs već pisao, kada je u Anin život ušao Rasta, Marko je spontano počeo da obavlja deo menadžerskog posla i za repera, a u jednom trenutku je počeo i da ide sa njim na nastupe - ispričao je izvor blizak Ani za VIP i objasnio da je Marko pomogao Rasti da sklopi ugovor sa „jutjubom“. Pročitajte OVDE kako je Nikolić nabacio posao Rasti, pa zbog toga zgrću milione.

Rasta
Rasta, Foto: Alo.rs

Rasta i Nikolić direktno sarađuju sa Amerikancima, i za svaki dobijeni pregled leže im novac na račun. Reper je takav ugovor napravio uz pomoć Aninog brata, a pošto je Marko tada bio jedan od glavnih ljudi u njegovom timu, dobio je procenat. Sve je to išlo po loju dok su Ana i Rasta bili u ljubavi, ali problemi su nastali kada su se oni rastali, a porodica Nikolić nastavila da ubira plodove reperovog rada - rekao je izvor tada. Pročitajte OVDE kako je brat Ane Nikolić napao novinarku.

Rasta
Rasta, Foto: Alo.rs

Mediji su pisali da su odnosi između Nikolića i Đurića zahladneli i da su prekinuli poslovnu saradnju zbog brakorazvodne parnice između Raste i Ane. Sada je, međutim, sve jasno. Oni ponovo sarađuju, a to ukazuje da je došlo do pomirenja između roditelja male Tare, oni su izgleda odustali od razvoda i shvatili da treba da se drže zajedno, što je Nikolić podržao.

Rasta
Rasta, Foto: Alo.rs

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi