Vlada Stanojević sa gostima u studiju
Printskrin TV Pink
Vlada Stanojević - danas

screenshot

Vlada Stanojević - danas, Foto: screenshot

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović dospela je u žižu javnosti u februaru 2015. godine nakon što je putem Fejsbuk profila obavestila pratioce da je pretrpela nasilje od tadašnjeg emotivnog partnera i voditelja "Pinka" Vladimira Stanojevića.

Vladimir i Ana Marija počelu si da se zabavljaju 2014. godine, a posle pet meseci zabavljanja su se verili. U novembru iste godine su se čak i venčali u Las Vegasu, a veliku svadbu su planirali da naprave u Beogradu naredne godine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ana-Marija Žujović (@a.m.fitnessifbb) on Nov 17, 2018 at 11:21am PST

 

Umesto svadbe dogodio se incident kada se, prema pisanju medija, Vladimir vratio iz noćnog provoda pijan u stan u kojem je živeo sa Ana Marijom. Nastala je žustra svađa između njih dvoje, a onda je došlo i do fizičkog kontakta, što je i sam voditelj priznao gostujući sa fitnes instruktorkom u jutarnjem programu "Pinka" nekoliko dana nakon incidenta.

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Marija je potom tužila Stanojeviča i tražila odštetu od 8.000 evra, ali nekoliko nedelja nakon incidenta Staojević se odselio u Las Vegas i od tada se više nije vraćao u Srbiju. Za njim je zbog ovog slučaja raspisana poternica, te će on biti uhapšen čim se vrati u našu zemlju.

Ana Marija Žujović

Rajko Ristić/Alo!

Ana Marija Žujović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Kako je pisala "Scena", četiri godine nakon incidenta ovaj slučaj "nije mrdnuo", pa je fitnes instruktorka tražila da se bivšem voditelju sudi u odsustvu.

Dok čeka da se ovaj slučaj reši Ana Marija Žujović i dalje vodi sportski život. Radi kao fitnes instruktor i ide na takmičenja u fitnesu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ana-Marija Žujović (@a.m.fitnessifbb) on Oct 29, 2018 at 2:42am PDT

 

Na najnovijim fotografijama na njenom Instagram profilu možete videti da je ona danas veoma zgodna i lepa.

Nije poznato da li sada ima emotivnog partnera.

BONUS VIDEO:

Zavirili smo u luksuzni apartman Tijane Ajfon i otkrili ko je sve to platio