Boban Rajović
Foto: YouTube/printscreen
Boban Rajović

Foto: YouTube/printscreen

Foto: Foto: YouTube/printscreen

Međutim, folk zvezda i Nikolić našli su zajednički jezik kada je saradnja u pitanju, a dokaz da to nije preko noći došlo je taj što se uveliko spremaju ozbiljni projekti.

Marko Nikolić

Ana Paunković/Alo!

Foto: Ana Paunković/Alo!

- Boban je osetio da je vreme za promenu, ali nije želeo da žuri u odluci sa kime će da sarađuje. Mnogi pevači sada su u vrlo specifičnim, može se reći i nezgodnim dogovorima sa raznim menadžerima, a on nikada nije hteo da bude deo takve priče. Njegova karijera je od početka čista, nikad nije bio "nečiji pevač", pa ni sada nema prostora ničemu što ne prati njegov stav i način na koji radi -.

- Sa Markom je imao više sastanaka pre nego što su postigli dogovor i zaista su se poklopili u stavovima i načinu na koji treba da se radi. Bobanu izuzetno odgovara što Marko nije jedan od onih menadžera koji imaju po 10 i više pevača sa kojima rade, već su posvećeni jednoj ili dve osobe. Kako sam čuo, već su dogovorili neke projekte i razrađuju ideje, tako da će nakon Nove godine publika biti baš iznenađena. Boban je zacrtao neke stvari, koje želi da ostvari. Marko se slaže sa njima i, pored toga, ima sjajne ideje, tako da će se tu sigurno desiti nešto vrlo interesantno - dodaje dobro obavešteni sagovornik.

Boban Rajović

Promo

Boban Rajović, Foto: Promo

Kako kaže, uprkos krizi na estradi Rajović najverovatnije ništa neće prezentovati javnosti do februara ili marta, dok se ne smiri situacija oko pandemije korona virusa.

PROČITAJTE JOŠ: