NE VOLI HARISA! Radin otac se oglasio i progovorio o ćerkinom odnosu sa Berkovićem, pa se dotakao i trudnoće!

Bez dlake na jeziku.

Rada Manojlović i Haris
Foto: Rajko Ristić/Alo!

O vezi Rade Manojlović i Harisa Berkovića se spekuliše i piše nadugo i naširoko, a medijima je posebno interesantan stav njihovih roditelja o ovoj zajednici.

NA DEVOJAČKOJ VEČERI NEĆE BITI ANASTASIJA! Otkriveni svi detalji svadbe Ražnatovića! Biće oko 500 zvanica, Bogdana će nositi Cecinu venčanicu, ali samo pod jednim uslovom!

Radin otac se osvrnuo na priče da jedva čeka svadbu, kao i da mu ćerka podari unuče, piše "Svet".

- Ja ništa ne očekujem, imaju mozga pa neka razmišljaju sami, a moje je samo da aminujem. Normalno, to bi bilo u redu i na svom mestu, ali nemam ništa ni protiv da se to desi - izjavio je on za "Svet".

- Ja sam moje završio, tri deteta je od mene dosta. Rekao sam joj da treba da poradi na detetu, ali ja je ne pritiskam, ja njoj to sve kažem kroz šalu - dodao je Radin otac za "Svet", pa zaključio:

NIJE MOGLA DA PODNESE PRITISAK Ana Nikolić ostala bez para, ne može da završi album?! Pobegla iz Beograda, nikom nije rekla gde ide?!

- Šta ja imam da volim Harisa, ne volim ja nikog, pa ni njega. Ali dok Haris voli moju ćerku i dok je u dobrim odnosima sa njom, ja ga poštujem. Šta ja imam njega da volim - rekao je on za "Svet".

Rada Manojlović i Haris
Foto: Rajko Ristić/Alo!

BONUS VIDEO:

Ana Kokić otkrila šta se dešava iza kamere takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato"!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi