Rada Manojlović
Masanori Jošida/Alo!
Rada Manojlović

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

Iako se, prema sopstvenom priznanju, povukla iz medija dok ne bude imala pravi povod da se pojavi u njima, odnosno nove pesme, Rada Manojlović neprestano krasi naslovnice tabloida.

PROČITAJTE JOŠ:

Upravo zbog toga, ali i novonastalih prozivki, pevačica je navodno rešila da se osami.

"Počev od Harisa Berkovića, sa kojim je stalno rastavljaju, pa sve do prozivki zbog novog automobila koji je kupila, Radi se sve smučilo", počeo je njen prijatelj priču za Svet.

Rada Manojlović

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

"Non-stop je pod lupom. Uvek je živela skromno u odnosu na to kako njene kolege žive, uvek je gledala samo svoja posla, ali konstantno je na udaru zlih jezika i pokvarenih ljudi. Mnoge njene koleginice joj zavide i ljubomorne su na njen uspeh i karijeru, tako da ona dobro zna od koga kreću i potiču sve loše priče koje o njoj izlaze u javnosti, ali ne želi više time da se opterećuje. Jednostavno joj je svega preko glave, i sada je rešila da malo o'ladi od medija i od svega", nastavio je izvor za spomenuti nedeljnik, a zatim zaključio:

"Čak je razmišljala i da ode negde i na nekoliko dana sama da dane dušom, odmori se kao čovek i presabere misli, pa onda da krene lagano ispočetka."

Rada Manojlović

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Olji Bajrami rekli da se sva izveštačila, a onda su je uporedili sa Sekom Aleksić