Sloba Radanović
Alo!/Nenad Vujanović
Sloba Radanović

Alo!/Nenad Vujanović

Sloba Radanović, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

PROČITAJTE JOŠ:

 

U nekoliko navrata želeli su da se poljube, ali su se ipak uzdržali od razmene emocija na ulici jer su ga prolaznici prepoznali i počeli da mu se javljaju. U jednom momentu Sloba je na telefon dobio poruku, koju su golupčići zajedno čitali, a Gačićeva je naslonila glavu na njegovo rame. Zatim su se brzim koracima uputili ka njegovom automobilu, gde je još jednom pokazao koliko je pažljiv, pa joj je otvorio vrata.

Komšije iz zgrade, u kojoj golupčići imaju svoje ljubavno gnezdo, kažu da su Slobu i Sofiju nekoliko puta videli kako zajedno ulaze ili izlaze iz stana.

- Iznenadila sam se kada sam videla Slobu u našoj zgradi. Prvo sam mislila da je došao kod nekog u posetu, ali posle smo se sreli u hodniku još nekoliko puta. Veoma je fin i kulturan dečko, uvek se javi s osmehom. Videla sam da ulazi u stan podruku s jednom slatkom curom. Slatki su zajedno. Očigledno je zaboravio i Kiju i Lunu čim je našao novu devojku, koja ne liči ni na njegovu bivšu ženu, a ni na ljubavnicu - ispričala je pevačeva komšinica, koja je zamolila da joj ne otkrivamo identitet.

Sloba Radanović

Nenad Vujanović/Alo!

Sloba Radanović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Do kada planirate da me pratite gde i sa kim idem i šta radim?! Zbog vas ću na kraju doživotno ostati sam jer nijedna neće smeti da bude sa mnom da ne bi završila u medijima. Devojka sa kojom ste me uslikali je moja super drugarica. Ja sam uvek pažljiv prema ženama, što se očigledno nekad drugačije protumači. Sofija je veoma atraktivna devojka, ali mi smo samo drugari - rekao je pevač kroz smeh, a na pitanje šta to s njom tako često radi u iznajmljenom stanu, pokušao je da izbegne odgovor:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sofija Gačić (@sofiagaccic) on Jul 24, 2018 at 11:12pm PDT

- Otkud znate da u tom stanu već nije bio još neko?! Ne želim nikome da se pravdam!

Sofija je 2014. godine bila u emotivnoj vezi sa Aleksom Balaševićem, sinom čuvenog kantautora Đorđa Balaševića. Njihova veza ipak nije uspela da se održi jer je lepotica živela na relaciji Srbija-Turska, što je mladom Balaševićevom nasledniku smetalo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sofija Gačić (@sofiagaccic) on Oct 15, 2018 at 7:31am PDT

Osim toga, Gagićeva je navodno bila u emotivnoj vezi i sa Nemanjom Buhom, bivšim dečkom Katarine Grujić, a prema pisanjima medija ona je čak bila i odgovorna za njihov raskid.

 

Komentari (2)

zrenjanin

28.12.2018 13:14

on se vencava 9 januara sa kijom

zrenjanin

28.12.2018 13:14

on se vencava 9 januara sa kijom