Rada privela Harisa

Isidora Tubin | vip 2016-05-26 22:32:38 2016-05-26 22:32:38

Mlada folk zvezda Rada Manojlović i dalje tvrdi da nije u ljubavnoj vezi sa kolegom Harisom Berković, ali slike koje je naš paparaco napravio govore suprotno.

Mitar Mitrović

Naime, pevačica je u sredu uveče prisustvovala dodeli „Oskara“ u Beču, a u jednom trenutku su se ona i Haris izgubili iz sale.

- Rada i Haris su došli zajedno u „Admiral dom“ i smestili su se za sto sa kolegama. Oni su na bini zajedno izveli i numeru „Biseri i svila“, za šta su i dobili nagradu, ali su kasnije samo nestali iz hale. U jednom trenutku je ustala Rada, a u stopu ju je pratio Haris.

Oni su prošli pored bine kroz vrata koja vode do posebnih prostorija, a obezbeđenje je zatim stalo ispred. Niko nije mogao da uđe u tu prostoriju dok su oni tamo, ali zaista ne znam šta su tamo radili. Izašli su nasmejani i raspoloženi - kaže nam izvor sa lica mesta i dodaje da su njih dvoje izgledali srećni.

- Dok su sedeli u sali bili su veoma raspoloženi. Haris je sve vreme nešto šaputao Radi, a ona se smejala. Stvarno deluju lepo jedno pored drugog, a sve kolegu su ih hvalili kako su preslatki. Čak joj je on i pokazivao poruke koje mu stižu na telefon - dodaje naš izvor.
Inače, Rada je na dodeli „Oskara“ blistala u kratkoj srebrnoj haljini, a kada je izašla na scenu sevnule su joj gaćice što je naš paparaco i uslikao.

Pored Manojlovićeve i Berkovića, u Beču je ovom događaju prisustvovalo dosta poznatih. Pa su tako nagrade dobili Darko Lazić, Milica Todorović, Snežana Đurišić, Đani, Ivana Selakov, Dejan Matić, Neda Ukraden i mnogi drugi.

 

I Kaća pokazala gaćice!

Pevačica Katarina Živković blistala je u dugoj haljini na pomenutoj manifestaciji. Međutim, kako je imala šlic sa strane, haljina joj je malo pravila probleme. Dok je pevala i đuskala na bini, pevačicina haljina se malo pomerila, pa su sevnule bele gaćice. Kaća nije ni primetila šta se desilo, ali naš paparaco svakako jeste.

 

 

Ogladnela Milica

Popularna pevačica Milica u Beč je stigla nekoliko sati pre početka dodele „Oskara“. Kako je bila veoma gladna, ona je odmah uzela da večera, a naš paparaco ju je slikao u tom trenutku. Inače, Todorovićeva je došla bez svog dečka, a pratile su je Ivana Selakov i prijateljica.

Expand player
Pogledajte više