Ne prija im ljubav na daljinu: Rada Manojlović i Haris Berković
Rajko Ristić
Ne prija im ljubav na daljinu: Rada Manojlović i Haris Berković

Rajko Ristić

Ne prija im ljubav na daljinu: Rada Manojlović i Haris Berković, Foto: Rajko Ristić

Očigledno je da njih dvoje nisu mogli da izdrže jedno bez drugog, pa su pronašli rešenje kako bi narednih pet dana bili nerazdvojni i uživali u prazničnoj atmosferi Njujorka.

Ovo dovoljno govori o tome da su se Rada i Haris zaljubili, što bi deca rekla, do ušiju, te da njihova veza uskoro može biti još ozbiljnija. Haris je na turneju otputovao pre nešto manje od mesec dana, ali to je za njih dvoje bio veoma dug period, naročito što Haris na turneji ostaje još 20 dana.

- Još pre nego što je Haris otputovao, njih dvoje su razmišljali o tome da Rada dođe kod njega, ali je dogovor bio da doputuje na kraju njegove turneje. Međutim, čim su prošle dve nedelje, njih dvoje su počeli da kriziraju, počeli su učestalo da se čuju i više nije bilo dileme da će se taj susret dogoditi dosta ranije. Kako je Haris imao pauzu u nastupima između 17. i 23. decembra, on joj je predložio da odmah nakon njenog koncerta u Hrvatskoj kupi kartu i dođe kod njega. Sreća da je i ona u tom periodu imala slobodne dane, pa je istog trenutka rezervisala kartu, koju je zbog kratkog roka rezervacije platila tri puta skuplje - kaže naš izvor.

- Njih dvoje su kao tinejdžeri i sve vreme se dopisuju. Nisu ni slutili da će im razdvojenost tako teško pasti. Rada je prekjuče stigla u Ameriku i od tada se više nikome ne javljaju. Konačno bez tenzije zbog tezgi lutaju ulicama Njujorka i uživaju u novogodišnjoj euforiji koja je obuzela Amerikance. Posećuju najskuplje restorane. Kako su se videli posle 27 dana, njih dvoje koriste svaki trenutak da budu sami u hotelskoj sobi, dok će šoping i posete novogodišnjim sajmovima malo da sačekaju. Rada ostaje pet dana kod Harisa, nakon čega oboje imaju ubitačan tempo što se tiče nastupa - dodaje naš izvor.

Kako bismo potvrdili naša saznanja, pozvali smo Radu i već kada nam je zbog zvukova tokom uspostavljanja veze zvučalo kao da je u romingu, shvatili da smo na pravom putu. Iz trećeg pokušaja smo i uspeli, pevačica se javila.

- Izvinite, molim vas. U Njujorku sam, pozvaću vas čim se vratim ili mi pošaljite poruku - rekla nam je Rada i ne saslušavši pitanje, mada nama drugi odgovor nije ni trebao.

Odlazak Manojlovićeve u Ameriku na pet dana dovoljno govori koliko se zaljubila, jer je ona pre Harisa imala vezu na daljinu sa Momčilom Gajićem. Međutim, tada joj mesec dana nije bilo dugo da ne vidi dragog i nije hrlila njemu u zagrljaj, za razliku od sadašnje situacije. Sa druge strane, Harisovi prijatelji tvrde da ga nikada nisu videli tako nasmejanog i raspoloženog.

Iako su dugo krili da su zajedno, pa čak i kada je to bilo očigledno, oni o ljubavi nisu pričali otvoreno, međutim, Haris i Rada delima pokazuju u kom smeru ide njihov odnos.

Miljenik žena: Haris  u zagrljaju fanova

instagram

Miljenik žena: Haris u zagrljaju fanova, Foto: instagram

 

Amerikanke odlepile za Harisom

Berković je izuzetno popularan u Američkim klubovima, pa se devojke ne odvajaju od njega. Ni sam nije slutio koliko ga tamo tinejdžerke vole. Fotografije na kojima je Haris u zagrljaju žena dovoljno govore da bi Rada imala razloga za brigu kada je reč o njenom dečku. - Nije lako u Amarici, verujte mi - opisao je ovu situaciju Berković, kojem nastupi očigledno ne padaju teško pored ovakvih fanova.

Komentari (11)

brat ljubo duhovnik

20.12.2016 00:57

ova rada nikada nece izaci iz opanka

buraz

20.12.2016 04:25

@brat ljubo duhovnik - Ljubo jarane,Bosna ti fali?Aman jarane nadji neku trebu ne trosi to malo pameti zalud!

kiselo grozdje

20.12.2016 05:43

@brat ljubo duhovnik - Ih,pa umro bi od srece da te tim opankom makar i sutne!

brat ljubo duhovnik

20.12.2016 14:50

@brat ljubo duhovnik - buraz i kiselo grozdje,poljubite me tamo gde sunce ne greje gmazovi

Mladen

20.12.2016 01:51

Ne vraćaj se!

EKI

20.12.2016 06:06

PA ZAR NEVIDI KAKOSE MUSLIMANI PONAŠAJU PREMA ŽENAMA I KAKVAJE TO NACIJA IMA PRIMER ONE ŠTO DEMONSTRIRA KOD VUČICA TRAŽECI DAJOJ VRATI DECU IZ TURSKE. BOLJE DAJE ČUVALA OVCE U" ČETEREŽU"

mačvanin

20.12.2016 10:22

Sve je on fin i uglađen dok uzima lovu,a kad se oženi videćeš ti nesrećnice ili koja bude kako je kad se alah uvali,teško si ga vama što bi vranjanci rekli...

Kvazimodo Sorabius

20.12.2016 11:47

Rada ocigledno ima plutku... Cim joj je bolji seceni nego srpski dugacki. A mozda joj smeta sunce, ima fotofobiju, pa bi feredzu...

vukica

20.12.2016 17:14

@Kvazimodo Sorabius - Mlad pastuv od Bosne dobro radi a ti pevaj borbene i desankasakic.Vreme njemu i njoj prolazi kada ce ako nece danas.Sreca za nju i sve nase tortice bivse nam drzave sto Srbija ima Banju pa orosavanje i idemo dalje.Dodjemo sa polovnom a odemo kao novom posle genneralke orosavanjem.

brat ljubo duhovnik

20.12.2016 20:11

@Kvazimodo Sorabius - a ti volis romski debeli?

Sonja

20.12.2016 12:42

Ona mu samo dize cenu ali ona to ne kapira. Devojka usla u 32. godinu mora da shvati da bioloski sat brzo kuca, posebno zenama, i da razmislja u pravcu braka i materinstva a ona samo gubi vreme te sa ovim, te sa onim. Velika greska.