Rada Manojlović, Haris Berković
D.Rakočević
Rada Manojlović, Haris Berković

D.Rakočević

Rada Manojlović, Haris Berković, Foto: D.Rakočević

Popularni par Rada Manojlović i Haris Berković navodno su raskinuli vezu, kada je pevač odlučio da napusti izabrnicu i ode kod roditelja u Bosnu i Hercegovinu.

Rada Manojlović

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

- Rada i Haris je trebalo da ostanu u zajedničkom stanu u Beogradu, jer su se tako prvobitno dogovorili, ali je pevač na kraju popustio roditeljima koji su ga zvali da se vrati u Bosnu i Hercegovinu - kaže izvor.

Pevačici nije bilo pravo zbog Harisove odluke da ode kod svojih, pa je usledila prepirka tokom koje mu je Rada rekla da i ona brine za svog oca i sestru, ali da je uprkos tome rešila da ostane sa njim. Haris je na kraju odlučio da ode, a Rada mu je u besu poručila da se ne vraća više.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

U Novoj godini vam zelim puno ljubavi i zdravlja! Da vjerujete i ostvarite svoje snove!?❤️

A post shared by HARIS BERKOVIC (@_harisberkovic) on Jan 1, 2018 at 6:48am PST

- Sada joj Berković piše svaki dan, ali ona nema namjeru da popusti. Kako će sve ovo između njih da se završi - ne znam, možda se i užele jedno drugog, pa Manojlovićeva popusti, a možda je sada zaista gotovo - zaključio je izvor.

Komentari (4)

Goga

06.04.2020 20:51

Naši mudri stari kazu: Nemaj veru u tudju veru, plus je mlad!!!

Maki

06.04.2020 22:25

@Goga - Da je normalna ne bi ni bila sa njim

boki

07.04.2020 01:03

Vec osmi put ostajem bez texta.

sanja

07.04.2020 10:13

Lepsa je,pametnijaje,bolja je od njega-on ce samo da je godinama zavitlava,pa ce da je iskoristi i onda je vise niko nece hteti- ostace socijalni slucaj na kraju,a bez dece -jadna ona,zaljubljena pa ne vidi