POČELA JE OD NULE Rada Manojlović priznala da je sve sama stvorila, spomenula kolege sa estrade, pa otkrila detalj iz prošlosti (VIDEO)

Ponosna na svoje poreklo

Rada Manojlović
Rada Manojlović, Foto: Alo!/R.Ristić

Pevačica Rada Manojlović osvrnula se na priče da su joj mnogi negativno komentarisali stajling dok sličan nije ponela Kim Kardašijan, ali i na priče da je ponosna na selo iz kojeg dolazi, za razliku od mnogih kolega koje kriju poreklo.

 - Za mene je najnormalnija stvar biti zahvalan i imati poštovanje prema onome ko te je othranio. Kada ste sigurni ko ste, koliko vredite i kada jako verujete da ćete ostvariti svoj san, kada znate da ste počeli od nule, da niste imali nikakva leđa. Kada ste sve sami stvorili, da vam niko nije pomogao sem ljudi koji su glasali za vas u takmičenju, svaki uspeh koji postignete je još slađi i ima veću draž, verujte mi - počela je svoju priču Rada.

Rada i Kim
Rada i Kim, Foto: Printscreen/Instagram

- Imam potrebu da o ovome pričam jer ima na svim stranama sveta i u manjim i u većim mestima siromašnih i bogatih i u nekom drugom smislu različitih koji se možda suočavaju sa podsmehom, pokušajima omalovažavanja i diskriminacije na više nivoa. Moja poruka je da verujete, radite najbolje što možete i ne dozvolite nikada da klonete i posustanete zbog nekog ko vas samo iz zle namere i nemoći ponižava onim čime se vi ponosite. Verujte, to je čista nemoć i zavist i to treba da vam bude potvrda da vredite i da ste dobri u onome što radite - dodala je.

Pogledajte OVDE koga je Rada nedavno izgubila

BONUS VIDEO:

 BONUS VIDEO:

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi