"NIJE ONA IZMISLILA TOPLU VODU!" Rada Manojlović prokomentarisala izgled koleginice Ane Nikolić, a evo šta je imala da kaže o Svetlani Ražnatović!

Pevačica podsetila na nešto što su mnogi zaboravili.

 

Ceca, Rada i Ana
Foto: Alo.rs

 

Rada Manojlović se, u poslednjem intervjuu, osvrnula na nekadašnji bračni par - Anu Nikolić i Stefana Đurića Rastu.

Naime, Rada Manojlović je pohvalila izgled koleginice, pa se osvrnula na njenu pesmu "Bilo nam je lepo".

- Sve pohvale za Anin izgled i pesme. Od Ane sam očekivala veliki povratak i ona je sa fizičkim izgledom napravila bum. Sviđa mi se što u jednoj pesmi recituje, ali nije ona izmislila toplu vodu. Mnogi su zaboravili da je Ceca prva recitovala u pesmi "Zadržaću pravo svoje" - rekla je Rada.

Ana Nikolić
Foto: Nenad Vujanović

Pevačica Rada Manojlović ispričala je za domaće medije da je jedna žena na proslavi u Beogradu pokušala da je siluje i to se desilo nedavno.

Manojlovićeva je, naime, na početku istakla da ju je izvezsna devojka tokom nastupa pipkala i dodirivala, te je na kraju otišla za njom do toaleta."Nedavno mi se desila neverovatna situacija na jednoj proslavi u Beogradu, nisam mogla ni da zamislim da će neka žena pokušati da me siluje! Dok sam pevala na tom slavlju, jedna devojka se sve vreme motala oko mene. Bila je i zgodna i lepa, 'brutalno' je izgledala, ali nisam imala predstavu da voli isti pol. Dok sam pevala, stalno me je pipkala, jednom me je i uštinula, ali to joj nisam zamerila.

Svetlana Ceca Ražnatović
Foto: Dejan Briza/Alo!

Mislila sam da je moj fan i da je srećna što joj pevam. Sve mi je postalo jasno kad sam otišla u toalet. Dok sam prala ruke, ona je uletela u WC. Stala je ispred vrata i nije htela da me pusti. Šokirala sam se!" rekla je Rada, pa dodala da je devojka bila izuzetno navalentna, te da joj nije dala da izađe iz toaleta, a sve detalje pročitajte OVDE.

Inače, Rada Manojlović je nedavno hitno primljena u bolnicu, celu noć je preplakala od bolova, a više o tome pročitajte OVDE.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi