Mihajlo Maksimović
Alo!
Mihajlo Maksimović

Alo!

Mihajlo Maksimović, Foto: Alo!

Najpoznatiji makro u Srbiji Mihajlo Maksimović, koji je uhapšen krajem februara na aerodromu u Beogradu, pušten je na slobodu uz kauciju nakon tri meseca u zatvoru, piše Srpski telegraf.

PROČITAJTE JOŠ:

Mina Vrbaški

Screenshoot Youtube

 

Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro

Alo!, Shutterstock, ilustracija

Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro, Foto: Alo!, Shutterstock, ilustracija

- Mihajlu su još tokom istrage sa svih strana stizale opomene, što od političara, što od javnih ličnosti, pa i žestokih momaka, da slučajno ne otkriva imena ljudi koji su koristili usluge elitnih prostitutki. On se na sve načine trudio da sakrije ko su sve bili njegovi klijenti, ali nije uspeo. Tužilaštvo mu je ponudilo nagodbu da se brani sa slobode uz kauciju u zamenu za priznanje krivice, što je on prihvatio, i tada je bukvalno krenuo pakao u njegovom životu - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

PREPORUČUJEMO I:

 

- Nakon što su po njegovom priznanju u javnost izašla imena klijenata, ali i žena sa javne scene koje su pružale usluge elitne prostitucije, krenule su pretnje. Svakodnevno su mu stizale poruke sa pretećim sadržajem kako će mu lično presuditi zbog cinkarenja, što je kod Mihajla izazvalo napad panike. On bukvalno nigde ne izlazi nakon napuštanja zatvora, čak i najbližim članovima porodice nije rekao gde se nalazi. Iznajmio je stan u jednom mirnijem naselju u Beogradu i tamo se krije. Trudi se da bude neupadljiv, a čak je nekoliko puta menjao broj telefona - završava izvor.

 

Mina, Ana, Sanja, Mihajlo

Alo!

Mina, Ana, Sanja, Mihajlo, Foto: Alo!

PREPORUČUJEMO I:

Sanja Stanković

Screenshot Youtube