U JAVNOSTI REKAO ŠTA NIJE SMEO!? Puklo prijateljstvo Čole i Cece!? Pohvalio Brenu i Draganu Mirković, a za nju rekao ovo!

Pričao je o pevačicama koje su same krčile svoj put do slave.

Zdravko Čolić
Foto: printscreen

Pop pevač Zdravko Čolić ceni pevačice koje su same sebi krčile put i postigle uspeh bez ičije pomoći, a smatra da Ceca Ražnatović ne spada u tu grupu estradnih umetnica. Međutim, ima tu "ono nešto".

Čola ističe da je njegova folk koleginica imala veliku pomoć. Na pitanje voditelja šta misli o koleginicama Dragani Mirković, Lepoj Breni i Ceci, pevač je o svakoj ponaosob rekao:

Dragana Mirković
Foto: Instagram/printscreen

- Dragana Mirković mi je prijateljica, ona se oduvek borila sama, obožavam njeno pevanje i pitanje je dana kada će se pojaviti neka pesma za nas dvoje. Volim Lepu Brenu jako, to je jaka žena i žena koja je sve postigla sama. Postoje žene na estradi koje su same svojim zaslugama izgurale svoje karijere, a to su Tereza Kesovija, Lepa Brena i Neda Ukraden. One su same izdržale sve i svašta. I Ceca je tu, ali ona je druga priča, ona je imala veliku pomoć - izjavio je Čola, iako nije želio konkretno da kaže čiju pomoć je Ceca imala.

Ceca Ražnatović
Foto: YouTube/printscreen

 

Povezane vesti

 • Korisnik: glup kao iz vica
  12/02/2020 - 01:34
  stvarno je istina o onim vicevima o .....O odmoći ništa nije rekao a ni o andjami koja je jase decenijama dok joj odmazu fubaleri i bogati debeli xnogasi i mafijaši.I zatvor za ono za sta druge ne kaznjavaju je baš POMOĆ. Dobro reče jedan moj drug da je zdravko kao konj. Halo ove druge dve imaju 3 x manje sazza dosle su napocetak i na kraj predstave a htebebi nacio Uspt prica o dalekoj proslistiu. Sad strudla otecenaima pomoc zadriglog bogatasa a Brena pomoc naroda koji je umesto nje plaćao sve
  • Slap @glup kao iz vica
   12/02/2020 - 19:48
   A ko je tebi pomagao? Dokle ćeš da se više šlepaš. Da nema bosanac niko te ne bi slušao. A ove dve "dive"?! Bože sačuvaj jedna kukumavču a druga ne zna da peva.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi