Mile Kitić
Youtube/Printscreen
Mile Kitić

Youtube/Printscreen

Mile Kitić, Foto: Youtube/Printscreen

Da život pevača i pevačica nije nimalo lak, svedoči veliki broj incidenata koji se dešavaju na njihovim nastupima po brojnim lokalima kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Mile Kitić je među poslednjima doživeo lom na nastupu, kada ga je mladić iz publike oborio sa bine, ali sva sreća brzo je reagovalo obezebeđenje.

Mile Kitić

Alo!/Rajko Ristić

Mile Kitić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Pevao sam u petak uveče u Bazelu, došao jedan gost i kaže: "Je l' može ta i ta pesma?", ja mu kažem:"Sačekaj, buraz, ne mogu da prekidam sad što pevam". Ja njemu lepo kažem - samo da završim ovo, ne mogu usred pesme da prekidam i da pevam drugu pesmu. Nije mi davao nikakve znake da je agresivan. I on mene za rukav i povuče me dole, bilo je tu par stepenika, ja se sapleo i pao. Odmah je skočilo obezbeđenje i sklonilo ga sa mene, istog trenutka su ga izveli. Nije bilo udaraca, ali izašla je ta ružna slika, na snimku to zaista izgleda tako - rekao je Kitić svojevremeno za jedan portal.

Indi se dugo družila sa Jelenom Marjanović

E-stock, Boris Mirkov

Foto: E-stock

Pevačica Indira Indi Aradinović doživela je takođe još jednu neprijatnost na nastupu kada je čovek na slavlju pripucao iz pištolja.

U prepunoj sali, čovek je prišao njoj i muzici, a onda je nastao pravi karambol. Indi je krenula odmah da beži, ali na svu sreću sve se dobro završilo.

Deni Boneštaj

Privatna arhiva

Deni Boneštaj, Foto: Privatna arhiva

Pevač Deni Boneštaj doživeo je noćnu moru na nastupu kada ga je gost udario flašom u glavu.

- Dok sam na­stu­pao, mu­ška­rac mi je pri­šao i za­h­te­vao da do­đem do nje­go­vog sto­la. Obja­snio sam mu da to ta­ko ne fu­n­k­cio­ni­še, te da že­lim da mu ispu­nim mu­zi­č­ku že­lju i ot­pe­vam pe­smu ko­ju tra­ži, ali s bi­ne. Ka­da sam mu to re­kao, pos­tao je agre­si­van, upo­ran u to­me da me odve­de do nje­go­vog sto­la. Ka­da sam shva­tio da će bi­ti sa­mo go­re, dao sam mi­kro­fon kla­vi­ja­tu­ri­sti i kre­nuo ka toa­le­tu da bih se sklo­nio od ne­pri­jat­ne si­tua­ci­je i tog čo­ve­ka.Čim sam na­pra­vio dva ko­ra­ka, ose­tio sam uda­rac fla­šom u po­ti­ljak. Ka­ko sam se okre­nuo, on me je opet uda­rio, ali na dru­gu stra­nu. Tu imam he­ma­tom. Gos­ti su sko­či­li i sklo­ni­li ga od me­ne, a on je i da­lje di­vljao i vre­đao. Po­če­la je krv da li­p­ti i pri­ja­te­lj mi je sta­vio sa­l­ve­te na ra­nu i odve­zao me u Ur­gen­t­ni. Ta­mo su me uši­li, imam 12 ko­p­či na gla­vi - ispri­čao je za pe­vač za medije.

Kija Kockar

E-stock

Kija Kockar, Foto: E-stock

Kija Kockar nije imala neprijatne situacije kao njene kolege, ali kao najgoru stvar ističe kada publika na izvođača u klubu ne reaguje.

- Nisam imala neprijatnosti, ali bih rekla da je najgora stvar kada je pun klub, a publika ne reaguje - rekla je Kija za medije i nastavila:

- Ima jedan klub u dijaspori gde publika bukvalno ne reaguje ni na jednog pevača. Ako nemaš povratnu reakciju publike, iskreno nemaš ni volje, a i malo je neprijatno - naglasila je Kockareva.