ONA SE PLAŠI STAROSTI, ZATO JE ZADOVOLJAVA MLADIĆ Psiholog Jovan Marić za „Alo!“ o vezi Dare Bubamare sa 21 godinu mlađim muškarcem

Pevačica Dara Bubamara (44) nedavno je otpočela vezu sa 21 godinu mlađim muškarcem, izvesnim Tonijem. Ova njena veza šokirala je mnoge, a psiholog i seksolog Jovan Marić za „Alo!“ otkriva na čemu se zasniva odnos folkerke i njenog „pastuva“.

Dara Bubamara
Dara Bubamara, Foto: Instagram/printscreen

- U slučaju starije žene i mlađeg muškarca kaže se da u krevetu ,,ona ume, a on može“, što nju podstiče da se dokazuje pred, pretpostavlja se, mišićavim i lepim momkom - priča Marić i dodaje:
- Kao što kažu, uhvatila žena klinca pa radi s njim šta hoće. Međutim, ipak on u njoj prepoznaje figuru majke, što se vremenom menja, jer on, iako je mlađi, postaje dominantan - komentariše seksolog za ,,Alo!“.
Bubamara, sudeći po njegovom mišljenju, ima zaštitnički kompleks.

,,Šta sad ovaj spava s mojom majkom?!“

Atraktivna pevačica majka je dvanaestogodišnjeg dečaka, što znači da je razlika u godinama između njega i njenog dvadesettrogodišnjeg izabranika upola manja od razlike u godinama dvoje ljubavnika. - Njih dvojica ne mogu da se druže i budu braća ili drugari. Darin sin će pomisliti ,,Šta sad ovaj spava s mojom majkom?“ - komentariše psiholog Marić za ,,Alo!“.

 

Dara Bubamara
Foto: Instagram

- Ona uživa u tome što brine o njemu jer je mlađi, a posebno zato što joj pruža osećaj da je ,,još uvek dobra“. Ipak, on je taj koji odlučuje, jer u svakom trenutku može da kaže ,,našao sam mlađu, lepšu i bolju“ - navodi Marić i dodaje:
- Žene poput Dare često posećuju seksi šopove kako bi kupile ekstravagantan veš, erotska pomagala. Te koje su sa mlađima imaju naglašen strah od starenja i mnogo više obraćaju pažnju na doterivanje i izgled, da bi i same izgledale što mlađe.

Veličina nije važna, već tehnika!

Bubamara je u jednom intervjuu otkrila kada je imala prvi seks i da li joj je bitna veličina polnog organa kod partnera. - Rano su počeli da mi se dopadaju muškarci, već sa deset godina, ali bez obzira na to, prvi seks sam imala tek pri kraju srednje škole…Veličina uopšte nije bitna! Ako je jaka hemija, ne gledam da li je muškarcu mali ili veliki. Što bi ljudi rekli, važno je da je tehničar - rekla je Dara.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: deki
  02/10/2020 - 09:03
  Bolje bi tebi bilo da si malo gledao svoj brak a ne tudji.Da si gledao malo vise svoj i komentarisao ga ne bi te sutnula zena.Izgleda da kod tebe nije vazila izreka on stariji zna a ona mladja moze.Izgleda da ti nisi ni znao nista.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi