ŠOK! Prvi po*no skandal u 2020. godini! Pevač "Zvezda Granda" uhvaćen u akciji sa... (VIDEO 18+)

Haos

Zvezde Granda
Foto: YouTube/printscreen

Bivša devojka takmičara u “Zvezdama Granda” odlučna je u nameri da mu se osveti zato što ju je ostavio! Mirko Urošević koji živi u Australiji ovih dana proživljava pravi stres jer je njegova nekadašnja izabranica odlučila da objavi sve najintimnije prepiske, slike i klipove.

Mirko Urošević
Foto: Printscreen/Youtube

Pošto je proše nedelje na sajtove za odrasle postavila njegove obnažene fotografije, ona je sada otišla korak dalje pa je to učinila i sa klipovoma. Naime, anonimna cura je objavila njigov video razgovor, dok su hotovali, stim što je sebe blurovala. Tako se u nekim momentima Mirko vidi go, samo okićen novogodišnjim ukrasima kako joj peva pesme…

– Ne znam zašto to radi. Raskinuli smo, bar sam tada tako mislio na miran način. Veza prosto nije išla. Različiti smo, interesovanja i pogledi na svet nam se nisu poklapali. Onda mi je jednom samo pustila poruku da će se potruditi da upamtim taj raskid. Verujem da je na ovo mislila. Smešno mi je sve. Ako ništa drugo, ispromovisala me je. Sreća pa sam u treningu a i dobro sam otpevao deonice– kaže pevač koji je nedavno objavio pesmu “Ne pitaj me kako živim”, a koju potpisuje Goran Rarković Rale.

Pogledajte:

Mirko Urošević
Foto: Printscreen

 

Mirko Urošević
Foto: Printscreen

 

Mirko Urošević
Foto: Printscreen

 

Mirko Urošević
Foto: Foto: Printscreen

 

Mirko Urošević
Foto: Printscreen

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi