Jelena Karleuša
Nenad Vujanović/Alo!
Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Ona se pojavila u crno-beloj haljini, belim čizmama sa kratkom kosom začešljanom na stranu i crnim naočarima koje nije skidala. Na samom početku emisije publika je pozdravila najvećim aplauzom do sada, a ona je odlučila i da im se obrati.

"Vratila sam se. Ja se nešto ove godine konstantno vraćam i imam 'comeback'. Nadam se da se ovo neće ponoviti još koji put ove godine", izjavila je uz osmeh Jelena Karleuša, pa tako pozdravila sve kolege i publiku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Volim osmijeh tvoj baš dobro ti stoji ❤ #jelenakarleusa

A post shared by JELENA KARLEUSA - FAN PAGE (@mega.zvezda.jk) on Mar 27, 2019 at 10:36am PDT

Direktor "Granda" Saša Popović, izjavio je ranije da je on neće primoravati na povratak i da očekuje Jelenu onog trenutka kada sama bude shvatila da je spremna da izađe pred kamere.

"Ja je nisam nijedan jedini put okrenuo telefonom da joj kažem: 'Daj, Jelena, vrati se, treba da se vratiš'. Ja sam joj rekao da se vrati kada bude osetila potrebu i kad bude u stanju da to uradi", rekao je Saša Popović u jednoj emisiji pa dodao da misli da za raziku od ovakvih poslovnih obaveza, pevačica neće stati na scenu dok ne prođe 40 dana od smrti majke.

Jelena Karleuša i Saša Popović

Rajko Ristić/Alo!

Jelena Karleuša i Saša Popović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Mi smo joj prijatelji veliki, zaista, svi mi koji smo ovde u žiriju. Znam da bismo jedni drugima pomogli u najtežim trenucima, kao što se i pokazalo sada kada smo svi stali uz Jelenu", zaključio je on.