Indi i Edita
Instagram
Indi i Edita

Instagram

Indi i Edita, Foto: Instagram

Pevačica Indira Indi Aradinović već nekoliko dana se nalazi na intenzivnoj nezi Urgentnog centra u Beogradu, gde se doktori bore za njen život nakon komplikacija koje su usledile nakon operacije smanjenja želuca. Kako je za „Alo!“ otkrila, Indi se sa zdravstvenim problemima suočila odmah nakon operacije, a doktori su, zbog teških komplikacija, morali da joj uklone slezinu i da joj urade bajpas. Poslednjih nekoliko dana Indi nije mogla ni da jede ni da pije, jer je, kako je objasnila, povratila sve što je stavila u usta.

- Trudim se da budem dobro i to mi je sada jedino važno. Doktori prate stanje i brinu o tome da imam sve što je potrebno. Na lekovima sam, dobijam kiseonik i infuziju svakodnevno. Doktori prate stanje abdomena i vreme će pokazati šta će se desiti. Disanje mi je otežano zbog vode koju imam u plućima, radili su mi gastroskopiju što mi je izazvalo mučnine. Rekli su mi da pijem vodu, a ostaje da vidimo šta će se dešavati - kaže Indi koja je još uvek u strahu za svoj život.

Edita Aradinović

Screenshot

Edita Aradinović, Foto: Screenshot

- Nezahvalno je da pričam o tome da li je moj život ugrožen ili ne budući da o tome ne znamo niti nešto više možemo da kažemo u ovom trenutku. Važno je da sam u rukama doktora, u bolnici. Život mi zavisi od toga šta će se dalje dešavati. Dva puta sam otvarana, operacije su bile jako teške. Ni najmanje nisam očekivala da će me ovo snaći i da će se dogoditi da mi u jednom trenutku život visi o koncu - poručila je pevačica za „Alo!“, dok se njena sestra Edita nada da je najgore iza njih.

- Samo moja sestra zna kroz kakve je muke prošla. Ostaje da se sama izbori sa svim problemima koji su je snašli. Nadam se da je najgore iza nas - ispričala je Edita, koja je pre dva dana na svom Istagramu opisala borbu kroz koju je njena sestra prošla poslednjih mesec dana.

- Nakon smanjenja želuca, puštena je iz bolnice sa hematomom, što je pogoršalo njeno stanje. Usledila je jaka upala pankreasa i slezine koju su otklonili. Želudac je „prekraćen“, a ugrađen je i bajpas. Nekoliko dana od operacije dobila je vodu u plućima i visoku temperaturu - napisala je Edita, a potom dodala da Indi nije mogla da konzumira ni hranu ni piće.

Indi

Printscreen/Instagram

Indi, Foto: Printscreen/Instagram

- Skoro mesec dana nije mogla ništa da jede, jer je sve povraćala što je pojela. Kada sam zvala lekara koji ju je operisao, poručio mi je da je moja sestra dobro, ali da je razmažena, a sada je njeno stanje kritično i bore se za njen život. Naše je da se molimo da izdrži bez treće operacije. U svemu ovome sam sama sa majkom koja se već suočila sa gubitkom deteta i jako je uznemirena - napisala je Edita i poručila da planira da tuži lekara koji je operisao njenu sestru.