Propala "Zvezda Granda" zbog seksa u "Zadruzi" dobila pet minuta slave

Alo.rs/Blic | vip 2018-04-09 18:00:21 2018-04-09 18:00:21

Nadežda Biljić je žena o kojoj Srbija bruji.

Screenshoot Youtube

Ova devojka je rođena u Valjevu, a na takmičenje “Zvezde Granda” se prijavila 2008. godine i takmičila se u toj sezoni. Našla se u prvih nekoliko kandidata te sezone, ali je nakon toga naprasno nestala iz javnog života. U sezoni u kojoj je ona učestvovala pobedu je odneo Darko Lazić. U međuvremenu je uradila i nekoliko operacija.

 Od tada je postala “radna pevačica”. Nastupala je na različitim proslavama, klubovima, a izdala je svega nekoliko pesama. Iako nije uspela u zamisli da ostvari zavidnu karijeru, nije odustajala. Godine 2014. se prijavila na takmičenje “Pinkove zvezde” i ponovo se vratila na scenu.

No, ni to takmičenje joj nije donelo popularnost kakvu je mislila da će da ima. Sve dok se produkcija “Zadruge” nije prisetila ove devojke i pozvala je u rijaliti. Ušla je kao prijateljica i koleginica Slobe Radanovića koja je znala mnogo detalja iz života poznatog pevača. Ipak njen život su obeležile pojedine tragedije.

Njen brat je ubijen u centru Valjeva 2016. godine. Damjan je bio student Fakulteta za fizičko obrazovanje i vatreni navijač Crvene zvezde.

Pevačica je često menjala izgled pa je mnogima svakom novom pojavom bila skoro pa neprepoznatljiva. U rijaliti “Zadruga” je ušla u januaru, a seks sa Mikijem joj je doneo dodatnu popularnost. Nadežda Biljić je ’90 godište, a Miki Đuričić je ’77 godište.

Ona je pred svim zadrugarima priznala da je doživela maltretiranje od svog bivšeg dečka, a kako tvrdi, posledice toga su i dalje prisutne. Novinar Milan Milošević je do detalja opisao njenu životnu priču, zbog koje su svi ukućani bili šokirani.

- Ja sam trpela psihofizičko maltretiranje. On je mene umeo da zaključava, ostavi me gladnu 5 dana i posle 5 dana mi da ključ od sobe da mi da hleb. Pusti, neka ide u pi*ku materinu samo da ga ne vidim u životu. Sve ovo zglobovi, kičma, sve je to posledica ovoga. Ja mislim da više nikad u životu neću moći da verujem u muškarce, nikad neću moći da verujem u svetost braka, da postoji muškarac koji je nežan i pažljiv osim mog oca - pričala je Nadežda Tanji.

 

Expand player
Pogledajte više