Serija
Promo
Serija

Promo

Foto: Promo

Kako je na sastanku dogovoreno, prva klapa će uskoro “pasti”, a već 6. oktobra će serija biti pred gledaocima TV Pink, jednom nedeljno, u udarnom terminu.

Kako je već najavio bogatu jesen sa osam novih igranih serija, Željko Mitrović s ponosom ističe da potpisivanje ovog ugovora otvara vrata velikom projektu, kao nastavak saradnje sa produkcijom “Contrast studios” koja stoji iza serije “Šifra Despot”.

- Mislim da će ovaj projekat značajno da prevaziće seriju “Šifra Despot”, pre svega što se radi o urbanoj priči, kako joj i samo ime kaže – ističe Mitrović. – Scenario je pisao Đorđe Milosavljević, što je već dovoljna garancija da je scenario jako dobar, a tu je i velika ekipa, četiri mlade glumica i četiri mlada glumca, kao i ekipa “teškaša”, bez kojih ni jedna velika serija ne može da bude uspešna. Prva sezona formatirana je na 40 epizoda, a od njenog uspeha zavisi da li ćemo da nastavimo saradnju.

Serija

Promo

Foto: Promo

Nešto više o samoj radnji serije otkriva nam Nedeljko Bajić:

- “Preživeti Beograd” je lepa priča o mladim ljudima koji dolaze ovde da studiraju. Bavićemo se mladim ljudima, njihovim željama i ambicijama da uspeju u životu. Glavni junaci dolaze u studenstki grad, tu se upoznaju, stvaraju se ljubavi. Samim tim pratićemo paralelno i njihove roditelje iz različitih socijalnih miljea. Biće to priča o kontrastima, o dolasku ljudi iz malih sredina u veliki grad, o Beogradu i svemu što je postao u poslednjih desetak godina. Biće to brza i dinamična serija koja će mlađoj generaciji, ali i njihovim roditeljima ponuditi dobar sadržaj. Trudićemo se da budemo iskreni, da pokažemo lepe stvari, bavićemo se optimizmom, ambicijama i emocijama. Smatram da će sve ono u čemu publika Pinka uživa nagraditi ovom serijom i da ćemo dovesti neku drugu publiku na ovu frekvenciju. Naše ambicije su velike, daćemo sve od sebe. Želimo da ovaj grad prikažemo kao ozbiljnu metropolu kakva i jeste.

Serija

Promo

Foto: Promo

Sastanku je prisustvovao i Radoš Bajić, ali ovoga puta on je pisanje scenarija, režiju, pa i velike uloge podario drugima. Takođe, za razliku od dosadašnjih projekata, odlučio je da se bavi urbanim, gradskim temama, ali iz vizure četiri mlade devojke koje su iz različitih delova Srbije došle u Beograd na studije. Njih tumače Nina Nešković, koju je publika zavolela kao Maju u seriji “Državni službenik” i Bojana Stojković, Tamara Šustić i Lenka Petrović, kojima će ovo biti prve velike uloge. Takođe, Beograd postaje jedan od protagonista, kao grad koji postaje dom svakome ko želi da radi, napreduje i pronađe svoje mesto pod suncem velegrada.

Serija

Promo

Foto: Promo

Na projektu će biti angažovan veliki broj glumaca mlađe generacije, ali i mnoga poznata i afirmisana imena srpskog glumišta.

Uz četiri devojke koje nose celu priču, biće i četvorica momaka koje tumače Lazar Nikolić, Nemanja Rafailović, Dejan Maksimović i Nikola Šurbanović, a među velikim glumačkim imenima koja če obogatiti postavu su: Isidora Minić, Tihomir Stanić, Radoš Bajić, Aleksandar Srećković, Branka Šelić, Boris Pingović, Igor Đorđević, Nebojša Milovanović, Slaviša Čurović, Branko Janković, Milena Pavlović, Miloš Đorđević, Nikola Bulatović, Anja Mandić, Dara Džokić, Dejan Tončić...

Serija

Promo

Foto: Promo