"NEKA SE OGLASI GORDANA KO JE ODLUČIO GDE ĆE ŠABAN IĆI POSLE NASTUPA" Progovorio Šaulićev menadžer kog su optužili za pevačevu tragediju i izneo SVE DETALJE!

- Ja dobro znam sve, kako je došlo do toga da on leti za Dizeldorf, a nije ni vreme, ni mesto, ni momenat, niti želim o tome da diskutujem dok se ne oglasi Gordana Šaulić - rekao je Sabit Dervišević za "Telegraf!"

Šaban i Sabit
Šaban i Sabit, Foto: printscreen

U medijima se pojavila informacija da je porodica Šabana Šaulića ogorčena na menadžera pokojnog pevača Sabita Dervisevića jer on, navodno, kobnog jutra po Šabana nije poslao vozača -  više o tome pročitajte OVDE.

 

- Ništa ne bih želeo ovom prilikom da izjavljujem, ima moj post na Fejsbuku, time sam sve rekao i nisam u situaciji sad da dajem šta i kako - rekao je Sabit za "Telegraf". Međutim, na konstataciju da se iz posta ne može izvesti konkretan zaključak šta se dogodilo u Nemačkoj, rekao je da će možda jednom prilikom “sve otkriti”.

 

- Sve je jasno, kako nije jasno? Neka taj sagovornik pita Gordanu za moj post! Gordana jedina i ja smo šefovi ekipe, a svi ostali su se uvlačili unutra. Ako Gordana to kaže, da sam ja kriv, da sam ja odlučio gde, šta i kako, onda mogu da prenose. Ostalo me ništa ne zanima, ja dobro znam! Ja dobro znam sve, kako je došlo do toga da on leti za Dizeldorf, a nije ni vreme, ni mesto, ni momenat, niti želim o tome da diskutujem dok se ne oglasi Gordana Šaulić. Taj sagovornik neka pita ko je odlučio - rekao je Sabit za "Telegraf".

Sabit i Šaban
Sabit i Šaban, Foto: printscreen

Podsetimo, informacija koja se pojavila jeste ta da je, zbog navodnog nepoštovanja dogovora prema kom je Sabit trebalo da pošalje vozača po Šabana, Šaulić morao da probudi Mirsada Kerića da bi ga vozio na aerodrom.

Šaban Šaulić, nesreća
Šaban Šaulić, nesreća, Foto: Screenshoot Youtube

Sabit je, kako ste mogli da pročitate u tekstu iznad, demantovao ove navode.

Podsetimo, Šaban Šaulić i Mirsad Kerić poginuli su nakon teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj, 17. februara.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi