Progovorile komšije Prije i Filipa, pa otkrile koliku SUMU NOVCA su iskeširali za novu kuću!

Vesna Đorđević | vip 2019-03-30 18:06:38 2019-03-30 18:06:38

Aleksandra Prijović (24) i njen suprug Filip Živojinović (34) skućili su se pre nekoliko meseci na Bežanijskoj kosi, u istom delu grada u kojem živi gotovo pola estrade!

Dejan Briza

Karleuša živela u kući preko puta

Kuća preko puta njihove, koja se nalazi na samom uglu, jedno je vreme bila, kako su nam komšije otkrile, dom Jelene Karleuše. Tu je živela sve dok nije ostala trudna i udala se za Duška Tošića. - Davno je to bilo, pre deset i više godina. To je kuća od direktora jedne banke, a Karleuša je živela kod njega kao podstanar. Nakon toga je otišla na Dedinje, udala se i rodila Atinu - ispričale su nam komšije.

 

Filipa znam od rođenja, jer ovde živim već skoro pola veka - objasnio nam je Jeremije Rakić, komšija poznate pevačice, i ponudio da nas odvede do njene kuće.

Kako nam je usput ispričao, u komšiluku se šuška da su Aleksandra i Filip za kuću iskeširali ni manje, ni više nego - 530.000 evra, i to u kešu. 

PROČITAJTE JOŠ:

Prija Filipu tepa „ljubavi“

Komšinica Mara, koja nije želela da se fotografiše, jer, kako nam je rekla, nema frizuru, otkrila nam je da često sreće Aleksandru i Filipa, a više puta je videla i kako šetaju malenog Aleksandra u kolicima. Kako kaže, pevačica je nežna prema svom suprugu i brižna prema sinu. - Vidim je kako privija na grudi sina kada ga iznosi ili unosi u automobil, kako mu tepa. Čujem je i kako Filipa oslovljava sa „ljubavi“. Retkost je to - kaže Mara i dodaje da se oboje uvek uljudno jave i osmehnu.

- Prema prvobitnom urbanističkom planu, „vojvođanke“ nemaju stepenice u svojoj unutrašnjosti, već one idu iz dvorišta. Limene su i ružne, a da ne pričamo o tome kako to izgleda zimi, kada još i poledi. Međutim, kada je njihova kuća pre prodaje renovirana, investitor je dodao stepenice. Ali njihove komšije i dalje imaju te spoljne stepenice i kada iz prizemlja idu na gornji sprat svoje kuće, moraju iz dvorišta da se popunu na sprat i tako im pogled pada na Aleksandrinu i Filipovu dnevnu i spavaću sobu - priča nam vremešni gospodin, koji nas je odveo iza kuće da bi smo videli ono o čemu nam je govorio.

Prodavačica: Aleksandra mužu svaki dan kupuje slatkiše

Prodavačica iz obližnje radnje kaže da je češće viđala Aleksandru dok je bila trudna nego nakon što se porodila. Kako nam je otkrila, najčešće je dolazila po slatkiše koje voli njen suprug Filip.

- Vidite tamo, to su im prozori i terase dnevne i spavaće sobe... Zamislite kad komšije krenu stepenicama na sprat, sve vide u komšijskoj kući - objasnio nam je gospodin Rakić, koji na Bežanijskoj kosi živi već 55 godina. Kaže, iako su platili nekretninu pola miliona evra, i Aleksandra i Filip dobro zarađuju, ali im pomažu i Brena i Boba.

- Ova mala ima stan od 100 kvadrata na Voždovcu. Ne znam da li ga je prodala ili su ga izdali. Ona i Filip drže restoran koji dobro radi, a i ona sama odlično zarađuje kao pevačica. Brena i Boba su im pripomogli takođe, ali su kuću kupili za keš, a ne za kredit, kako se pisalo po novinama - kaže komšija.

 

 

 

 

Expand player
Pogledajte više