Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Poznata blogerka otvorila je dušu i priznala da ne gaji nikakvu mržnju prema svom nekadašnjem dečku i njegovoj bivšoj supruzi.

PROČITAJTE JOŠ:

- Kiji i Slobi sam oprostila sve, a Bog neka svima vrati po zasluzi. Dosta sam boli osetila na svojoj koži, bila sam psihički skoro pa uništena, ali mislim da sam uspela kao feniks da se izdignem iz pepela. I dalje se oporavljam, ali sada na život gledam na drugačiji način. Odlučila sam da u novu godinu uđem čista srca i svima opraštam koji su bili prema meni nepravedni i povredili me na bilo koji način. Kakav je ko bio prema meni, neka mu se tako i vrati, a ja nikome neću želeti zlo - kaže Luna i dodaje kako se nada da joj se nikada neće ponoviti prethodna godina:

- Ja sam svoju, ako tako mogu da je nazovem, grešku skupo i krvavo platila. Ako je greh voleti, onda sam bila grešna u prošloj godini. Ona mi je bila najgora, ne ponovila se, želim što pre da je zaboravim i na dobrom sam putu da uspem u tome.

- Niko ne može da kaže da sam bila loša, jer sam cele godine činila dobra dela. Na primer, pomogla sam nekim ljudima da preko moje grbače postanu zvezde i da super zarađuju. Moja leđa su sve to stoički izdržala. Ja im želim svu sreću i da se jednog dana ponovo spoje i budu zajedno jer su isti, a poznato je da se sličan sličnom raduje - rekla je blogerka.

Ona je priznala i to da je mislila da posle Slobe više nikad neće voleti.

- Mislila sam da više nikada neću moći da volim i pustim nekog muškarca u svoj život. Ali, kako kažu, vreme leči sve, tako da sam ja 31. decembra u ponoć poželela da mi se pojavi onaj pravi, da se zaljubim i budem voljena. Ta želja će morati da sačeka kraj rijalitija jer mi više ne pada na pamet da ispadam budala pred kamerama - dodala je Luna.

Za kraj, osvrnula se i na to da je odlučna u nameri da izgradi pevačku karijeru u 2019. godini.

- Želim da se posvetim muzičkoj karijeri. Iako sam se dvoumila oko toga i nisam baš bila sigurna da ja to mogu, kada sam videla ko sve peva i ko je uspeo da napravi nešto na estradi, onda za mene nema zime. Nastavljam i sa modom i kreiranjem stvari, tako da verujem da će ova 2019. godina biti moja - priča Đoganijeva.

 

Komentari (8)

??????

05.01.2019 09:16

Devojko , ili si maloumna , ili si glupa ? Ne prihvatas istinu . Svu bol koji si Ti dozivela , nanela si samoj sebi , SVESNO , naskacuci na ozenjenog coveka , i to na ocigled njegove zene. Za razliku od zivotinja , covek bi trebao da se ponasa prema utvrdjenim moralnim normama. U suprotnom , ne razlikuje se od zivotinja u zadovoljenju nagona. Molim da ne ignorisete komentar.

NN

05.01.2019 15:41

@?????? - Najvecu krivicu za Lunin bol i patnju snosi Slobodan!Njegova slaba licnost,uslovila je da njegov karakter bude promenljiv i nestabilan.Posle velike ljubavi sa Lunom,i zaklinjanja da je ona njegova ljubav zivota,on se naglo promenio,mozda iz interesa,karijere?Devojku kao Lunu nikada nece naci.

NADA

06.01.2019 19:11

@?????? - KIJEVCI , DOSTA LAŽI. KIJA JE SKOVALA PLAN DA DODJE DO PARA I SLAVE. GAVRIĆ JE IZNEO ISTINU., SLOBA POTVRDIO. LUNA JE IMALA 2L GOD. A KADA JE PRVI PUT SRELA SLOBU, MNOGO MLADJA. LUDE GODINE A SLOBA NEZADOVOLJAN U BRAKU SE UDVARAO SVIMA.

Ivana

05.01.2019 10:02

Ova devojka je ozbiljno bolesna i zaista treba da se leči, a ne da bude u rijalitiju.

Strašno

05.01.2019 10:35

Neznam iz kog razloga Lunjara ima tako visoko misljenje o sebi, kad nema nikakvih niti ljudskih niti moralnih kvaliteta. Vodi se onom-usta moja hvalite me. Ona je zaboravila da je nju narod jako dobro upoznao pa nema potrebe da prica kako je dobra posto ona od dobrote nema Ni D a i zaboravila je da smo je u prosloj zadruzi izmedju ostalog i culi kako kresti tj peva... Otvaranje usta je bio unosan biznis njene mame, ne sumnjam da ce joj mama i u tome pomoci... Ali dzaba joj sve...

Bruka

05.01.2019 10:41

Primetih iz mog okruzenja da sve normalne zene i devojke ne vole Lunjaru. Znam samo dve koje je opravdavaju- koje su jadne, ruzne i ocajne, ceo zivot jurile zauzete muskarce a i dan danas su same... Slican se slicnom raduje... Drago mi je sto u Srbiji ljudi ipak u velikoj vecini, osudjuju nemoral i ne vaspitanje i to je za svaku pohvalu...

Normalna

06.01.2019 22:23

@Bruka - Ja sam normalna zena i sto više pljujete po Luni ja je više postujem. Mala Kijica je ekstra profitirala i nije ni malo slatka i naivna. Cak sta vise mislim da ce pobediti.

ajde

05.01.2019 18:28

Kod Lune je uvek neko drugi kriv, a ne ona. Devojko, normalne ljude ne mozes prevariti, trebala si da ostanes kod kuce i da dobro prostudiras Zadrugu1 i da uvidis kakva si.