Sanja Marinković
Printscreen
Sanja Marinković

printscreen

Sanja Marinković, Foto: printscreen

Pevačica Teodora Džehverović, voditeljka Sanja Marinković, i reperi Relja Popović i Gazda Paja su sinoć bili gosti u emisiji ''Amidži šou".

Naime, u okviru igre ''Koliko se dobro poznaju Ognjenovi večerašnji gosti'', voditeljka "Magazina In" Sanja Marinković je otkrila nešto o njoj što niko nije znao.

PROČITAJTE JOŠ:

Sanja Marinković

Instagram/sanjamarinkovicofficia

- Da li je Sanja u mladosti prodavala nakit, peciva, igračke ili telo? - glasilo je pitanje za goste, a jedini tačan odgovor je dala Teodora Džehverović koja je na tabli napisala pecivo, a onda je usledilo i Sanjino priznanje.

- To je bilo mnogo davno kada sam živela u Londonu. Tako sam dodatno zarađivala svoj honorar. Tada sam radila u butiku, prodavala sam farmerke, a onda sam radila u poslastičarnici, tako sam se snalazila. Onda sam stalno nosila jedne patike, bilo mi je izuzetno naporrno. To je strašno težak posao gde nisi smeo da sedneš po 10 sati. Čak i kada nemaš posla, morao si da stojiš i da se praviš da radiš. Ja sam jedne farmerke sklapala po 100 puta. Na kraju kada sam taj posao odradila i trebalo je da se vratim u Beograd, ja sam te patike ponela zato što je đon bio potpuno razvaljen da svima pokažem koliko sam radila i da ja to mogu - otkrila je voditeljka.

PREPORUČUJEMO I:

Sanja Marinković

Screenshoot Youtube