Procurili NOVI PO*NO snimci! I oni imaju AKCIJU PRED KAMERAMA, pogledajte spisak poznatih muškaraca! (18+)

K.Lazarević | vip 2019-05-03 10:12:57 2019-05-03 10:12:57

Tviter profil „Mala plava“, na kojem su objavljeni snimak košarkaša i fotka rvača kako onanišu, ugašen je, policija traga za osobom koja stoji iza svega, ali kako saznaje „Alo!“, mnogi će biti raskrinkani.

Privatna arhiva

Dosad su se porno-afere uglavnom svodile na pevače, ali sada prelazimo i na druge terene. Na Tviter profilu „Mala plava“, koji je posle svega ugašen, prethodno je najavljeno da stiže još materijala.

 

Košarkaš Nikola Kalinić zasad je najgore prošao jer je objavljen ceo snimak, na kojem on onaniše tokom video-seksa sa nekom ženskom osobom.

 

 

Kada je reč o Štefaneku, pojavile su se dve fotografije na kojim je go od pojasa. On se takođe oglasio i objasnio da mu je ukraden telefon i da je te fotke slao devojci.

Budi moja kučka!

Na snimku Nikole Kalinića čuje se kako košarkaš ispušta razne uzvike zadovoljstva, a malo i komunicira sa ženskom osobom koja je s druge strane ekrana.

Snimak traje skoro jedan minut, a ženski glas priča Nikoli šta bi sve volela da mu radi dok se on samozadovoljava.

- Da li si ti moja kučka - upitao ju je Nikola, a devojka mu je potvrdno odgovorila i nastavila da dahće i priča prljavštine:

- Ja sam tvoja ku*vica! Volim da svršavaš u mene, da iz mene curi vrela sperma. Sv*šiću na tvom ku*cu, prskaću po tebi. Stavi mi prst u č*ar, prskaću po tebi - priča devojka sve vreme, a Nikola je na kraju upozori da će da svrši, nakon čega gasi kameru.

 

Karleuša opet misli da je samo ona žrtva!

- Eksplicitne privatne snimke dvojice sportista nije objavio nijedan portal, nije osvanula nijedna naslovna strana. Policija gasi lažne naloge koji snimke šeruju i traži počinioce. Postavljam pitanje čitavom Balkanu: Zašto sam ja prošla i još uvek prolazim kroz višemesečni medijski linč koji ne zaustavlja ni 200 tužbi niti jasan zakon? Medijski linč bez ikakvog dokaza, koji je mojoj majci uništio poslednje mesece života, a mojoj porodici naneo patnju i zlo. Zašto? – napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Expand player
Pogledajte više