Aleksandra Prijović
Nenad Vujanović/Alo!
Aleksandra Prijović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Foto: Foto: Alo!/Nenad Vujanović

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je često napadaju da je uradila mnoge operacije, pevačica je odlučila da svima da dokaze.

Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj je imala samo 14 godina. Ona se od tada nije mnogo promenila, a otkrila je i da je na početku karijere imala lošu šminku što joj je pravilo probleme u izgledu. Kako je stasavala u ozbiljniju pevačicu, Aleksandra je ulagala u svoju karijeru i izgled.

Aleksandra Prijović

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

"Nikada u životu se neću stideti svojih početaka jer sam svoj put gradila na jedan pošten način, nisam imala nikog da mi plati pesme i skoro svaki dinar koji sam zaradila uložila sam u svoju karijeru.

Pre samo tri nedelje postala sam majka jednog prelepog dečaka, a vi niste imali obzira ni sada pa ste to iskoristili da me izvređate kako trenutno imam višak kilograma i kako ću i to rešiti kod plastičnog hirurga. Svaka čast! Ne znam samo kako žena treba da izgleda posle porođaja? Eto, otkriću vam, imam tačno 7 kilograma viška!

Što se tiče slika koje objavljujete (gde stvarno ne ličim na sebe zbog neke loše šminke i frizure) sada imate jednu realnu kada sam imala 14 godina", napisala je Aleksandra i uz to priložila fotografiju iz tinejdžerskih dana.

Aleksandra Prijović

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram