Aleksandra Prijović
Alo!/Rajko Ristić
Aleksandra Prijović

Alo!/Rajko Ristić

Aleksandra Prijović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

 

- Aleksandra od prvog trenutka doji svog sina i savršeno se snašla kao majka. Međutim, samo desetak dana nakon što se porodila, Aleksandar je dobio jake grčeve, najverovatnije zbog toga što halapljivo jede, pa se naguta vazduha koji mu ostaje u crevima - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

U prvi mah nisu bili sigurni o čemu se radi, pa su bebu odveli na pregled kod pedijatra.

Aleksandra Prijović

Nenad Vujanović/Alo!

Aleksandra Prijović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Svaki put kad Aleksandar počne da plače, sa njim plače i Aleksandra. Još je razdražljiva i hormoni čine svoje. Umor je takođe sustigao i nju i Filipa, pa su često zbog neispavanosti i brige na izmaku snaga. Zbog svega toga, Filip je pozvao svoju taštu, Aleksandrinu mamu Borku, da se preseli kod njih na neko vreme, ne bi li pomogla svojoj ćerki oko bebe, ali i ostalih kućnih poslova - priča naš izvor.

Aleksandra Prijović

Marko Metlaš/Alo!

Aleksandra Prijović, Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Nisu mogli da dođu. S bebom su po ceo dan. Aleksandar je presladak i odlično napreduje. Vodili su ga i na prvu kontrolu i lekari su zadovoljni. Ipak, nije lako s bebom u kući. Ne spavaju uopšte - rekli su nam na Stefanovoj promociji njihovi bliski prijatelji.

Grčevi traju do četvrtog meseca

Dve do tri nedelje po rođenju, javljaju se periodi uznemirenosti, koji obično traju do trećeg, najkasnije četvrtog meseca života bebe. Uglavnom se javljaju između podoja, u kasnim popodnevnim satima. Nekim bebama pomaže vožnja automobilom, dok drugima prija šum aspiratora, zvuk fena... Pedijatri kažu da taj zvuk podseća na onaj u stomaku, u kojem su proveli devet meseci, te da ih to umiruje.

 

Komentari (3)

dragi

06.04.2019 08:30

Pa zar bebe poznatih estradnih licnosti imaju grceve? Ja sam mislio da se oni rode i podju u rijaliti.... hvala na ovim vestima sad mogu lakse da spavam

mish

06.04.2019 09:50

ali stvarno...kao da su oni jedini koji imaju bebu!! dosta bre više!!

zora vukasinovic

06.04.2019 09:54

krv nije voda.dete poviklo na dedu jer poznato je kako je deda roko u svoje vreme dok je igrao vrhunski tenis.