Divna Karleuša
printscreen
Divna Karleuša

Screenshoot Instagram

Divna Karleuša, Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

 - Jelena je samo stajala i plakala. Dugo je plakala. Onda je počela da govori: „Mama, volim te“, „Mamice moja“, „Kako ću bez tebe?!“... Bilo je jutro, nikog nije bilo u blizini, osim Duška i Danijele, koji su bili pored nje. Njeni jecaji odzvanjali su grobljem... Bilo je baš potresno... Jelena je dugo pričala, a kada je trebalo da krenu, vrlo teško su je odvojili od majčinog groba - priča izvor „Alo!“.

Prekinula lečenje kod Basare

Inače, kako „Alo!“ saznaje, Divna Karleuša se po saznanju da ima rak pluća, te 2016. godine, zaputila kod čuvene doktorke Nade Basare u Nemačkoj. Tamo je i započela s terapijom, ali je nije izgurala do kraja. - Divna je s Jelenom najpre otišla u Nemačku i otpočela je lečenje kod Basare, ali su je onda savetovali neki drugi ljudi da pokuša s alternativnim metodama, čajevima i sirovom hranom, te je na pola Basarine terapije stala - priča izvor „Alo!“ i dodaje da je doktorka Nada nije uslovljavala da ostane. - Posle sam čuo da je Basara rekla da joj je žao što Divna nije ostala na klinici do kraja i primila punu dozu imuno-terapije. Ko zna šta bi bilo da je izgurala do kraja - priča naš izvor.

Iako je, što je i normalno, Jeleni užasno teško pao odlazak majke s ovog sveta, rodbina je mahom komentarisala na sahrani da se Divna odmorila i da ju je bolest uništila.

- U sve vodeće klinike u svetu je vodila Jelena majku. Na kraju se odlučila za poznatu privatnu kliniku u Turskoj, gde je zajedno sa njom odlazila na zračenja, hemioterapije, ali i na redovne mesečne kontrole. Šta god da je čula da može da pomogne, od lekova, preparata, vitamina, ma šta god, Jelena je kupovala, ne pitajući za cenu - priča naš izvor, dobro upućen u celo Divnino lečenje.

Jelena Karleuša

E stock

Jelena Karleuša, Foto: E stock

 

Sara Trajanović: Znam kako je kad izgubiš majku

Nekadašnja učesnica „Farme“ Sara Trajanović, koja je u tom TV formatu bila najbolja prijateljica Divne Karleuše s kojom je nastavila druženje i van rijalitija, rekla je za „Alo!“ da saoseća sa Jelenom, jer je i sama nedavno izgubila majku. - Najgore je kada poslednji saznaš da si ostao bez majke. Jelena je saznala nakon nekoliko sati, kada je sletela na aerodrom, a ja sam iz medija saznala da mi je majka poginula. Nema goreg načina - kaže Sara, koja je došla vidno potresena na sahranu svoje bliske prijateljice.

Na kraju, kako nam je rekao, Jelena i dalje smatra da je mogla još nešto da učini za svoju voljenu majku.

- Iako je dala 100 odsto sebe i bila uz majku do poslednjeg dana njenog života, Jelena ne može da prihvati da ju je najveći životni oslonac zauvek napustio.

 

 Boki 13 i na sahrani glumio zvezdu

Makedonski šoumen Boki 13 ne bira ni vreme ni mesto kako bi napravio šou. Na sahranu svoje prijateljice došao je velikim džipom iz kojeg nije želeo da izađe sve dok se paparaci nisu sjatili oko automobila. Onda je sačekao da mu vozač otvori vrata, pa je u maniru prave dive izašao. Ono što je zapanjilo sve prisutne jeste da je Boki kupio cveće, ali da je ono stiglo drugim automobilom.

 

 

Komentari (1)

katja

09.03.2019 06:05

Dusko treba biti uz Jelenu u najtezim trenucima.