NISU DOBIJALI HONORAR, VEĆ... Pričalo se da su plivali u lovi, a evo koliko su zapravo članovi grupe Đogani zarađivali 90-ih

Ovo je prava istina.

Baki B3
Baki B3, Foto: Screenshoot

"Đogani Fantastiko" je, tokom devedesetih godina prošlog veka, predstavljala bez premca najpopularniji plesački sastav, a u poslednjem intervjuu se Andrija Đogani, alijas Baki B3, prisetio najslavnijeg perioda ove grupe i otkrio neke dosad nepoznate detalje.

 

- Đole (prim.aut. Đogani) je bio glavni za pare, naravno. On je bio kasa. Mi tada nismo razmišljali o parama, samo o plesu. Što smo bili stariji, to smo imali veću potrebu za novcem - počeo je priču Baki.

U nastavku razgovora, Đogani je otkrio da od strica nije dobijao honorar, nego džeparac.

- Džeparac, naravno, ali nam je davao kako god. Imali su svi i procenat od nastupa - priznao je Andrija, zaključujući priču konstatacijom da je svakako zarađivao više kasnije kao samostalni izvođač nego kao deo grupe. Pogledajte OVDE istinu o životu Đoleta Đoganija.

- Više sam zarađivao samostalno. U grupi "Đogani" nas je bilo desetoro, iako je tad budžet bio okej, ali imali smo džeparac od 20 do 50 maraka, u zavisnosti od toga koliko je ko u grupi. Kad sam shvatio da mogu sam i da igram i da pevam, kao i Gagi, osamostalio sam se - zaključio je Baki B3.

Slađa i Đole Đogani
Slađa i Đole Đogani, Foto: Alo/Dejan Briza

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi