Severina Kojić
E-Stock
Severina

Alo!/Nenad Vujanović

Severina , Foto: Alo!/Nenad Vujanović

I dok se danima spekuliše da u braku Severine i Igora Kojića ne cvetaju ruže i da je pevačica podnela zahtev za razvod od svog 15 godina mlađeg supruga, čini se da to ipak nije tako!

Naime, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, odnosi između supružnika su bolji nego ikada, a Seve i Igor koriste svaki trenutak da ga provedu zajedno. Tako su u jeku medijskih spekulacija da se razvode bili zajedno na ručku u popularnom beogradskom restoranu, a da je sve dobro funkcionisalo u njihovom odnosu, svedoče i fotografije koje su nastale tom prilikom.
Da nema ništa od priče o krahu njihovog braka potvrdila je, tokom jučerašnjeg dana i Severina, koja je prvi put nakon navoda da se razvode, objavila fotografiju s Igorom.

Severina Kojić

Printskrin

Severina Kojić, Foto: Printskrin

- Seve i Igor su došli na ručak u restoran i ponašali su se kao pravi zaljubljeni par. On joj je pomogao da skine i obuče kaput, pridržao joj je stolicu, a kada je konobar došao za njihov sto, Igor je poručio hranu i piće za Severinu - kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje da je Severina izgledala srećno i zadovoljno.

- Ona nije skidala osmeh s lica, pažljivo ga je slušala šta priča, a onda mi je kroz smeh nešto prepričavala. Oboje su izgledali kao da uživaju što su zajedno i toliko su bili dobro raspoloženi da su se neprestano šalili jedno sa drugim. Čak su izašli u susret i osoblju restorana koje ih je zamolilo za fotografiju - ispričao je izvor i dodao da se sve to dešavalo u trenutku kada su mediji brujali o njihovom razvodu.
- Njih dvoje su se ponašali kao da se te priče ne tiču njih, već nekog drugog bračnog para - kaže naš izvor.

Severina Kojić

E-Stock

Severina Kojić, Foto: E-Stock

Inače, spekulacije o razvodu Severine i Igora podstaklo je iznenadno brisanje prezimena Kojić sa pevačicinog Instagram profila. Govorkanja da nešto nije u redu u njihovom odnosu dodatno je podgrejalo Severinino pojavljivanje na dodeli nagrada bez pratnje supruga, ali i to što je Seve otpratila svekra Dragana Kojića Kebu s Instagrama.

Seve dobila mural u Beogradu

Severina Kojić izgubila je starateljstvo nad sinom Aleksandrom krajem novembra prošle godine, a nedavno je u centru Beograda osvanuo mural koji je posvećen hrvatskoj pevačici. Na muralu, koji je oslikao nepoznati autor, prikazana je Severina sa svojim sinom Aleksandrom.

 

Međutim, ni tada se Seve nije zvanično oglasila i negirala priče o razvodu, već je dodatno zbunila javnost kada je objavila fotografiju na Instagramu kojom je želela svima da poruči da je sve u redu u porodici Kojić. Slika zadovoljne porodice koju je objavila Severina taman je obradovala sve njene fanove, ali samo nakratko jer su mnogi primetili da je fotografija koju je pevačica objavila stara dve godine.

 

Severina Kojić

E-Stock

Severina Kojić, Foto: E-Stock