"OTIŠAO JE NA BROD, A ONDA..." Priča o pokojnom kolegi Miligrama koja ledi krv u žilama! Niko nije znao kakva ga je bolest snašla!

Dirljiva priča...

Miligram
Miligram, Foto: printscreen

Bend "Miligram" jedan je od najuspešnijih u našoj zemlji - njihov autorski rad propraćen je ovacijama publike, kako kroz njihove pesme tako i kroz pesme kolega za koje rade. Nedavno su imali izlet u nešto drugačiji zvuk, a sada su se pesmom "Proćerdano" vratili svojim korenima. Jedan od frontmena grupe, Alen Ademović kaže da su oni svestrani.

 

- Miligram je širokog spektra i od nas uvek možeš da očekuješ svašta. Stari Miligram i novi Miligram, i rep i narodnjak - kaže Alen.

 

Nedavno je "Miligram" zadesila tragedija kada je jedan od njihovih članova, Slobodan Vasić Lima, tragično preminuo, a Alen i Aleksandar Milić Mili kažu da će ga pamtiti kao najpozitivnijeg među njima:

Miligram
Miligram, Foto: Screenshot Youtube

- To je bio naš bivši basista, on nije sa nama u bendu dve ili tri godine već. Totalno kontra od cele ove crne priče, on je bio najpozitivniji i najluđi lik kog sam ja znao u životu - kaže Alen, a Mili se nadovezuje:

Miligram
Miligram, Foto: Screenshoot Youtube

 

- Miligram je imao tu nesreću, prvo smo izgubili klavijaturistu, Sergeja Ramadanovića, evo sada se ovo desilo Limi, on je otišao da svira na brod neko vreme, vratio se sa tom bolešću. Obojica su bili neverovatni muzičari i neverovatni kao ljudi - priseća se svog kolege Mili.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi