MUŽ TANJE SAVIĆ NAČISTO NAGRABUSIO Preti mu 30 godina robije, a moraće da plati boga oca!

Došlo sve na naplatu

Tanja Savić
Foto: YouTube/printscreen

Tanja Savić je posle četiri meseca ćutanja prijavila svog muža Dušana Jovančevića za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa! Jovančević bi zbog kidnapovanja dečaka mogao da bude osuđen na čak 30 godina zatvora.

Kako mediji saznaju, pevačica je od maja pokušavala na miran način da reši spor sa mužem kako on ne bi snosio posledice, ali je sada odlučila da se bori za decu po svaku cenu.

Tanja Savić
Foto: Instagram/printscreen

- Dušan je odveo decu u Australiju bez Tanjine saglasnosti. Ona je bila ubeđena da će rešiti problem, međutim od kada joj je zabranio čak i da se čuju telefonom, pevačica je očajna. Prijavila ga je u našoj policiji, a njen advokat je poslao prijavu i australijskoj policiji. Ministarstvo spoljnih poslova i Ministarsvo pravde je upoznato sa njenim slučajem i uradiće sve da joj se deca vrate - kaže sagovnornik blizak Tanji Savić.

Deca se školovala u Srbiji

On naglasašava da su u Australiji žene veoma zaštićene i da bi Tanja dobila svoju decu u roku od nekoliko dana. Poblem je, kako navodi naš sagovornik, što su mališani njihovi državljani, a pevačica želi sa decom da živi u Srbiji.

Tanja Savić
Foto: Instagram/Printscreen

- Tanja nema ni želje ni novca da živi u Australiji. Zato će podneti zahtev da dobije starateljstvo nad decom i da joj bude omogućeno da ih dovede u Srbiji. Ona ima dokaz da su deca oteta jer su imala boravište u Beogradu, išla su ovde u školu, bila su i zdravstvenom sistemu. Dušanu preti od šest do 30 godina zatvora, a moraće da plati i kaznu od 25.000 dolara. Osilio se, jer je mislio da će Tanja doveka ćutati - zaključuje sagovornik.

Ćutala četiri meseca

Tanja Savić potvrdila je da je krenula u rat za starateljstvo nad svojom decom:

Insta
Foto: Instagram/Printscreen

- Ćutala sam četiri meseca i nisam htela da iznosim u javnost privatne detalje, ali sada sam morala da tražim pomoć. Govore mi ljudi što ne odeš po svoju decu, ali ne mogu tek tako da odem u Australiju i da ih dovedem u Srbiju. Ja čak nisam ni njihov državljanin. To bi onda značilo da sam ja sinove otela od Dušana. Tražila sam pomoć i od naše države, ali i od australijske i sada čekam njihovu pomoć - kaže Tanja zadržavajući suze.

Ona je svesna da njenom mužu preti velika zatvorska i novčana kazna, ali više za to ne mari: - Moj suprug je uradio nešto najgore što može jednoj majci da se uradi - oduzeo mi je decu. To nije smeo da radi jer nije ljudski, ali i kažnjivo je zakonom. Ja sam sve htela da uradim za njega, štitila sam ga, ali prešao je granicu.

Više vesti o svetu poznatih pogledajte OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: Maxmen
  12/08/2020 - 01:27
  Ove estradne zvezde me toliko nerviraju da kad progovore odmah me zaboli stomak.Ali u ovom slucaju ovaj njen bivsi je nadrljao ko zuti.Nebi ga ni Lukasenko spasio od kazne.On umislio da je ko bivsi muz Severine
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi