Branka Sovrlić
Privatna arhiva
Branka Sovrlić

printscreen

 Foto: printscreen

Branka Sovrlić važi za jednu od najboljih pevačica narodne muzike. Ona je prepoznatljiva po pesmama „Lido, lido, Lidija“, „A tebe nema“, „I bez tebe živeti mogu“ kojima je osvojila Jugoslaviju.

Prvu singl ploču Branka je snimila 1979. godine. Nastupila je na brojnim festivalima, poput „MESAM-a“, „Hit parade“ i drugih, gde je neretko osvajala glavne nagrade.

Redakcija našeg portala je došla u posed pevačicinih slika iz mlađih dana, a možemo primetiti da je od tinejdžerskih dana plenila lepotom.

Branka Sovrlić

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Ipak, to nije jedina slika koju je naš portal uspeo da nabavi, već smo pronašli i pevačicinu fotografiju kada je već odrasla i  bila spremna da glasom i izgledom pokori ceo Balkan. U mini suknji je naglašeno izvajano telo, a plava i duga kosa je kako i tada, tako i sada njen zaštitni znak.

Branka Sovrlić

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, pevačica Branka Sovrlić je nedavno otvorila je dušu i ispričala da će umreti sa žalom što nije rodila bar jedno dete.

- Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve - iskrena je bila.

 

Komentari (1)

petar

19.12.2019 22:17

sto bi rekla moja baka, sevap je usvojiti dete kad vec ne mozes da ga rodis.