Premijera: Amel Ćurić objavio svetski spot za pesmu “Moje zauvijek”
alo.rs
Amel Ćurić
Amel Ćurić, Foto: Promo

“Dugo smo pripremali celi projekat i želeli smo publici pokloniti kvalitetnu pesmu koja tokom celog slušanja i gledanja pruža jedan umetnički dojam, u kojem će sve vreme uživati. Autor pesme je Amil Lojo, a režiser spota je Arnej Misirlić, sa kojima sam i ranije uspešno sarađivao. Mi se već dobro poznajemo i na prvo slušanje smo znali da će ova cela priča biti posebna, a Arnej je zaista sjajno predstavio pesmu kroz umetnički spot.”, rekao je Amel.

Amel je marljivo radio u studiju tokom perioda izolacije i u potpunosti se posvetio novom projektu koji je rezultirao novim hitom. Spot za pesmu sniman je na nekoliko lokacija u Bosni i Hercegovini, a kadrovi uistinu ostavljaju bez daha. Posebnu umetničku notu spotu dala je plesačica modernog baleta, prelepa Tamara Đaković, koja u svojoj karijeri ima osvojenih 12. državnih prvenstava BiH, i jedno 3.mesto na svetskom prvenstvu Show dance-a. Ova Banjalučanka prvi puta učestvuje u snimanju nekog video spota, a kako nam je otkrila, oduševljena je spotom i nada se da će u budućnosti imati priliku ponovo sarađivati sa Amelom i kompletnom ekipom.

Amel Ćurić
Amel Ćurić, Foto: Promo

“Zaista sam ponosan na celi tim koji je radio na ovoj pesmi i spotu i iskreno se nadam da će se publici dopasti. Oni koji su čuli pesmu, kažu da je ovo jedna od mojih najboljih pesama, a ja slobodno mogu reći da mi je ovo jedna od najdražih pesama i da sam uživao radeći na ovom projektu.", rekao je autor pjesme Amil Lojo.

Amel uskoro priprema i nešto novo za publiku i kako kaže, nada se da će uskoro imati priliku ponovo se družiti sa publikom na koncertima i svirkama uživo.


Spot za pesmu koja je večeras premijerno objavljena možete poslušati na sledećem linku.