PALA K'O POKOŠENA! Prekid lajva: Marija Egelja se polomila i završila na leđima! (FOTO)

Haos.

Marija Egelja
Foto: Printscreen

Voditeljka vremenske prognoze Marija Egelja ispričala je nekoliko anegdota sa posla, među kojima se našao i pad na Adi Ciganliji, kada se okliznula pa završila na leđima.

Marija Egelja
Foto: Printscreen

"Nedavno sam vremensku prognozu izgovorila dok sam sa instruktorom skakala s padobranom. Na početku me je hvatao strah, ali kada je došao taj momenat, rekla sam sebi: 'Došla sam dovde i kad sam već tu, učiniću to profesionalno", počela je ona: "Stisnula sam zube i skočila. Svi su bili oduševljeni, i prijatelji, i porodica, i ljudi iz redakcije, naravno. Volim da moje vremenske prognoze budu upečatljive. Cilj mi je da bude zanimljivo i meni i gledaocima."

"Pre šest, sedam godina sam snimala prognozu na Adi Ciganliji na klizaljkama. U jednom trenutku sam se okliznula i pala na leđa. Snimak sa mojim padom je otišao u etar, a posle završio na Jutjubu", nastavila je Egelja.

insta
Foto: Printscreen / Instagram

"Ipak, bez obzira na sav moj trud da na originalan način prezentujem vremensku prognozu, najviše pažnje izazovem kada se u studiju pojavim u kratkoj haljini, sa dekolteom ili šlicem", zaključila je ona za Informer.

Povezane vesti

 • Korisnik: rodjak
  01/04/2020 - 07:06
  Marija draga, kada ces da se oblacih shodno vremenu koje citas. Ako ce biti lepo vreme, lagana garderoba, ako ce biti kise ti sa kisobranom, evo snega jakna i sal....... Daj malo promene i originalnosti.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi