EKSKLUZIVNO ZA ALO! Milica Dabović dobijala nepristojne ponude: "Predsednik kluba je hteo da me j*b*!"

Srpska reprezentativka bila na udaru muškaraca!

Jasmina Ana promocija Milica Dabović
Foto: Alo/Vladimir Marković

Dabovićevu smo sreli na promociji knjige "Elitna prostitutka" Jasmine Ane u izdanju "Alo! medija sistema", a Milica, nekadašnji kapiten srpske košarkaške reprezentacije, ne krije da su ponude za seks na jednu noć najčešće dolazile od visokopozicioniranih ljudi iz klubova u kojima je igrala i da je na sebe najviše ponosna jer ih je sve odbila.

Jasmina Ana promocija Milica Dabović
Foto: Alo/Vladimir Marković

- Dešavalo mi se da mi nude veliki novac za s*ks na jednu noć. Sada nije važno o kojoj je sumi reč, ali planiram da sve otkrijem u knjizi koju pišem. To mi se desilo dok sam igrala u Turskoj, a doveli su me čak u jedan grčki klub jer je predsednik kluba želeo da me je*e. Pa kada se to nije desilo, oterali su me posle tri meseca, a da mi nisu platili - kaže Milica na početku razgovora za "Alo!" i objašnjava da se nikada nije pokajala zbog svojih odluka.

 - Srećna sam što nikada nisam širila noge, ni kada sam zarađivala po 20.000 evra mesečno, ni kada nisam imala ni dinara. Izbor uvek postoji, nisam to radila do sada, zašto bih sada počinjala? Pogotovo što imam dete i ne želim da neko upire prstom u mene. Nema većeg zadovoljstva nego ići uzdignute glave. Znam da mi je obraz čist i mogu mirno da spavam - kaže Dabovićeva, koja, kako objašnjava, nema nameru da sudi onima koji su izabrali lakši put od njenog.

- Nikome ne sudim jer ko sam ja da sudim, svako ima pravo na sopstveni izbor. Polazim od sebe, a verujem da bi onda svi meni sudili za moje izbore. Nikada se nisam osećala kao roba jer nikada nikome nisam dozvolila da me kupi - ispričala je na kraju Milica.

 

  

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi