Milica Todorović
YouTube/Printscreen
Milica Todorović

YouTube/Printscreen

Milica Todorović, Foto: YouTube/Printscreen

Pevačica Milica Todorović podelila je na društvenoj mreži Instagram fotografiju svog oca Milana, koji je učinuo gest o kojem svi pričaju.

Naime, prvo je Miličina sestra Anđela podelila pomenutu fotografiju, a onda je pevačica preuzela njenu objavu, na kojoj se vidi kako njihov otac obilazi pse u komšiluku i hrani ih.

- Moj tata je najbolji čovek na svetu - napisala je Milica Todorović uz objavu.

- Moj tata koji nosi hranu i svim obližnjim psima koje zna, da svako dobije pomlao hrane, jer tako je fer, kaže... Nije fer da samo Nora i Didi jedu. Iako se, naravno, sve komšije brinu već o svojim ljubimcima poput nas, da ne razumete pogrešno. To je bilo i kad smo bili deca, nikada svi slatkiši nisu bili za nas, već su i sva deca u komšiluku morala da dobiju pomalo ili im ostavi da ih to sačeka kad dođu kod nas - dodala je sestra popularne pevačice. Takođe, kad šeta, uvek u kesi ponese pomalo hrane, da podeli i lutalicama na ulici. Bože, hvala ti na ovakvim roditeljima, što su nas naučili kako biti dobar čovek, pre svega. Deca uče po modelu samo posmatrajući dela svojih roditelja, a mi smo imali najbolje modele, odnosno, primere na svetu. Volim vas - napisala je Miličina sestra.