Zvezde Granda
YouTube/printscreen
Zvezde Granda

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Istina se saznala kad je nedavno snimala spot za pesmu koju je uradila sa tinejdž zvezdama Vojažem i Breskvicom. Tanja se tada požalila ekipi da prolazi kroz pakao!

- Sve vreme snimanja bila je tužna jer je mesecima razdvojena od dece. Ispričala nam je da je krajem marta saznala da je Dušan vara, i to sa pevačicom iz "Granda", ali nije htela da nam kaže njeno ime! Pronašla je u njegovom telefonu prepisku sa ljubavnicom, u kojoj ugovaraju viđanja po hotelima i jedno drugom izjavljuju ljubav! Kaže da je napravila haos kad je to videla! Žestoko su se posvađali u stanu na Novom Beogradu u kom su tada živeli. Urlala je na njega kako ona čuva decu i gradi karijeru dok se on švaleriše. Čak je poslala i poruku toj koleginici i napisala joj da je mrtva za nju - priča izvor sa seta za Informer i dodaje da se Tanja tada spakovala i otišla kod roditelja u Radinac.

Tanja Savić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Folkerka je želela da ohladi glavu i razmisli o razvodu.

- Ispričala nam je da je plakala danima, mnogo je bila povređena. Svađala se s njim preko telefona, ali je u jednom trenutku Dušan prestao da se javlja. Otišla je do stana da vidi šta se dešava s decom i šokirala se kad je shvatila da nema dečjih pasoša. Ubrzo je saznala da ih je bez njene dozvole odveo u Australiju. To ju je dotuklo - priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Savićeva nije bila iznenađena kad se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se Jovančević provodi na drugom kontinentu sa nepoznatom plavušom.

Tanja Savić i Dušan Jovančević

printscreen

Foto: printscreen

- Rekla je da mu je jednom davno već prešla preko prevare, a da je on očigledno nastavio da švrlja. Sada sumnja da je imao mnogo ljubavnica, iako joj se kleo da će da se promeni - priča naš izvor.

I sama Tanja je nedavno izjavila da je saznala da njen i dalje zakoniti muž vodi razvratan život:

Tanja Savić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Otkad se vratio u Australiju, izlazi, pije, kocka se... Mnogo ljudi ga je videlo po raznim kazinima. Ostavlja decu sa bakom, vraća se kući u šest ujutru i spava po ceo dan!

- Rekao mi je da bi ih doveo u Srbiju ako odustanem od razvoda. Mnogo mi je teško jer ova golgota predugo traje. Dušan mi ne daje da čujem Maksima i Đorđa, zovem i na fiksni telefon, ali se niko ne javlja. I Dušan me je sad blokirao na mobilnom! Za sada se za decu borim preko suda, ali to ide sporo - izjavila je Savićeva.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Bangar

25.10.2020 08:04

Kada bi se gospodja vratila u Australiju ciji su deca drzavljani i podnela tuzbu za razvod braaka dobila bi strateljstvo i novac za zivot dok se ne snadje skoro sigurno. Nije mi jasno zbog cega kuka kad je sigurno da nece nista postici zbog drzavljanstva dece.